28 octombrie 2016

Andrei de la Alb Negru va fi tătic

Antonia si Andrei Stefanescu
Bucurie mare pentru Andrei Ştefănescu. Artistul a aflat că iubita lui este însărcinată.Jumătatea albă a trupei Alb Negru s-a înroşit când a aflat vestea că va fi tătic. După un mariaj eşuat cu Sylvia Sîrbu, în timpul căruia şi-ar fi dorit să devină părinte, visul de-a avea un copil e pe cale să i se împlinească alături de iubita lui, Antonia (26).

Tânăra e însărcinată în cinci luni şi a aflat că va fi mamă de băiat.

“Întotdeauna mi-a fost frică de bebeluși, să-i iau în brațe. Când îi văd așa firavi, mi-e foarte frică. Uneori îmi e frică să-i pun mâna pe burtă (iubitei sale n.r.), mi-e să nu-i fac ceva în interior. A început să miște, îl simt și eu noaptea, e o senzație ciudată, dar foarte plăcută. Am devenit mai grijuliu, mai atent. E băiețel, l-am văzut foarte clar, nu o să avem surprize”, a declarat Andrei de la Alb Negru pentru emisiunea „Răi da’ buni”.

Mai mult, cântărețul a recunoscut că și-ar fi dorit o fetiță și tocmai de aceea nu a pregătit niciun nume de băiat.
Antonia si Andrei Stefanescu 2


Despre modul în care a primit fericita veste, Andrei a povestit: “Eram amândoi acasă, și ea a venit cu testul în mână, plângând. Mi-a spus că a simțit, că i-a fost rău și că a făcut testul. Până la naștere cred că vom merge la biserică să ne spună preotul câteva cuvinte. Poate facem și cununia civilă, dar încă nu știm sigur, mai discutăm, căci ne-a luat totul prin surprindere. Sigur vom face ceva până la nașterea copilului.”

Andrei și Antonia sunt împreună din 2014. Tânăra a lucrat ca model. În primele luni de sarcină s-a simțit foarte rău, dar deodată ce a trecut de borna celor patru luni, lucrurile au început să meargă mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu