13 octombrie 2016

Ada Condeescu îşi petrece luna de miere în Africa

Ada Condeescu si Catalin Mitulescu

Actriţa Ada Condeescu (28 de ani) s-a căsătorit în ultimul weekend din luna septembrie cu regizorul Cătălin Mitulescu (44 de ani) după o poveste de dragoste începută în urmă cu 6 ani.
Ada Condeescu


Ada a purtat o rochie de mireasă neconvenţionala, creată de designerul Doina Levintza, pe care a accesorizat-o cu un superb buchet de flori .Cuplul se află acum în luna de miere, alegând o destinaţie exotică, Africa. De pe malul Oceanului Indian, Ada postează pe contul său de Instagram fotografii superbe cu apa turcoaz, nisipul fin şi alb, vegetaţia luxuriantă, cerul de un albastru clar, trezind invidia fanilor care îi urmăresc pagina.

Ada Condeescu

Ada Condeescu şi Cătălin Mitulescu au lucrat împreună la filmul „Dincolo de calea ferată”, cei doi reuşind să se descurce perfect pe platourile de filmare, deşi sunt un cuplu în viaţa reală.Cătălin mărturisea că la început i se pare greu, dar pe parcurs totul merge de la sine,in timp ce Ada vede totul ca pe o provocare. „Mie îmi place foarte mult! Pe de-o parte există o relaxare mai mare, dar pe de altă parte, exact opusul, o dorință și mai puternică de a fi „the best”. Pe mine mă face să cresc.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu