14 octombrie 2016

A murit cu rochia de mireasa in brate, intr-un accident rutier. Mirele si-a refacut viata cu tanara care conducea autoturismul.

Daniela Habet avea 44 de ani si se pregatea de nunta. Pe 19 august 2015, isi cumparase rochia de mireasa si in timp ce se intorcea de la cumparaturi, impreuna cu viitorul sau sot Leonard Chiriac (33 de ani) si Iolanda Miron, o tanara de 28 de ani care conducea masina, o autoutilitara a intrat in autoturism.In masina se mai aflau si cei doi copii ai femei. Accidentul a avut loc pe raza comunei Banca, judetul Vaslui. Soferul autoutilitarei a intrat intr-o depasire neregulamentara si a intrat in coliziune frontala cu masina in care se aflau cei cinci pasageri.

Femeia care se pregatea sa devina mireasa a fost resuscitata timp de 45 de minute de catre medicii sositi la fata locului, care au reusit sa ii reporneasca inima. Femeia suferise insa mai multe fracturi la coloana vertebraa-cervicala, starea ei fiind critica. La patru zile dupa ce a fost transferata la spitalul de Neurochirurgie din Iasi a decedat.

Acum familia l-a dat in judecata pe cel care a provocat accidentul, dar este si foarte suparata fiindca mirele si-a refacut, destul de rapid, viata. Noua lui partenera este chiar femeia care conducea masina in care se aflau, Iolanda.

”După două săptămâni de la accident s-a luat cu Iolanda, cea care era la volan. Ea se măritase cam cu o lună înainte de accident, dar s-a despărtit de bărbatul respectiv şi s-a mutat împreună cu Leonard. Chiar dacă neagă, toată lumea ştia că, între el şi Iolanda, exista o relaţie de aproximativ doi ani. Povestea că voia să facă nunta numai aşa, de ochii lumii. Moartea mamei a rupt inima în noi. Au rămas pe drumuri trei copii care nu mai au acum cui să spună mamă, la cine să tragă. Lumea vorbeste de banii ceruţi în instanţă, dar viaţa unui om nu o mai poţi cumpăra”, a declarat Andreea Habet, fiica cea mare a femeii care a murit în urma accidentului. Adolescenta a împlinit de curând 18 ani şi ea este acum ”mamă” pentru fraţii mai mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu