21 septembrie 2016

VIDEO : Dansatoarea lui Salam sex intr-un hotel cu unul din membrii formatiei lui ! AVEM IMAGINI INTERZISE SI VIDEO


Scandalul toamnei pare sa izbucnesca in lumea manelistilor,si de aceasta data victima unui scandal cu iz de sex pare sa fie una din dansatoarele lui Salam.

Pe celebra adresa de e-mail a redactiei : gazetamondena@ymail.com , a sosit cateva filmulete cu o tanara dansatoare a lui Salam in care practica sexul oral si alte fantezii orale unui membru din trupa manelistului .

Se pare ca sursa care ne-a trimis filmuletele redate in care dansatoarea isi practica servicile sexuale povesteste pentru ziarul Gazeta Mondena ca este dansatoarea tuturor manelistilor celebri din Romania si ca aceasta i-ar fi luat identitatea dansatoarei Cristina Pucean .                                      Ea este domnisoara care presteaza servicii sexuale 

'' Dau aceste filmulete in care sunt  facute de unul din membrii lui Salam din trupa,acestea au luat o chirie la un hotel in care acesta i-a propus Anei sa practice serviciile sexuale contra cost '' a declarat sursa care doreste cu orice pret ca confidentialitatea sa ii fie ascunsa .
                                      Anna alaturi de Florin Salam 

Ea este Anna Brunetica asa cum e alintata de totii manelisti care au colaborat cu ea.Ana are varsta de 16 ani si de mic copil i-a placut sa obtina locul de dansatoare dar nu si de pornografista asa cum totii manelisti vorbesc despre ea .

Ii fura identitatea cele mai cunoscute dansatoare din Romania 
              Anna alaturi de Costel Biju,un alt cantaret de manele 

Anna ,obisnuita sa fie celebra de cand era copil mic, dansatoarea lui Salam a preferat sa semene izbitor cu dansatoarea Cristina Puceanu incat aceasta sa transformat sa semene cu ea.
VIDEO in care Anna presteaza servicii sexuale cu un membru din trupa lui Salam :

(Ana Maria Nedelcu,Marius Baldovin )


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu