22 septembrie 2016

Un cântăreț celebru, surprins cu presupusa iubita ! Vezi despre ce cantaret de la noi este vorba ! FOTOGRAFIIS-a certat cu soţia încât au ajuns la un pas de divorţ. După ce a reuşit să îşi convingă soţia că nu are ochi decât pentru ea, un artist celebru a călcat din nou strâmb, iar de data aceasta nimic nu îl mai poate scoate basma curată. Dovezile sunt mai mult decât evidente.După ce a făcut şi a promis tot ceea ce a fost nevoie pentru a fi iertat, Dani Prinţul Banatului nu se potoleşte deloc, ajungând din nou în postura soţului infidel, doar că de data aceasta nu are pe unde să mai scoată cămaşa.
Dacă ultima escapadă a avut loc într-un hotel din Piteşti, de data aceasta, artistul a vrut să fie ceva mai romantic şi şi-a scos presupusa iubita  la o plimbare printr-un parc din Bucureşti, unde nu a mai ţinut cont de absolut nimic şi a dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă se aflau în văzul tuturor.Ca doi porumbei, Dani Prinţul Banatului şi misterioasa blonda s-au plimbat  prin parc, nestingheriţi. Chiar dacă are o soţie şi un copil acasă, manelistul nu a părut deloc deranjat de compania focoasei blonde, ba mai mult decât atât, Dani a dat frâu liber sentimentelor şi s-a manifestat, mai ceva ca un adolescent.


Ea este Flory asa cum este alintata de totii manelisti din Romania,celebra Flory Bonita  este dansatoare a tutoror manelistilor dar si cunoscuta ca dansatoare in Romania.

Un comentariu:

  1. Cum puteti minti in halul asta doar pt a baga cearta in casele oamenilor si pt a avea voi audienta?? Sa va fie rusine pt ceea ce scrieti si pt k mintit in ultimul hal.Flory Bonita este prietena mea ceea mai buna si nu are nici.o trb cu Dani Printul Banatului aceeste poze sunt de la filmari nu se poate sa faceti asa cva sa bagati raca in casele oamenilor sa va fie rusine pt ceea ce faceti k mintiti in ultimul hal nenorocitilor...din cauza voastra multa lume se despart de familile lor pt k vb nu mai aiurea si scrieti aiurea.rusine sa va fie.
    Ma numesc kati si as dori sa nu va mai legati de prietena mea mincinosilor!!!

    RăspundețiȘtergere