14 septembrie 2016

Topul averilor juraților de la tv

juratii
Jurații plătiți să decidă viitoarele vedete ale scenei de la principalalele emisiuni tv concurs, se întrec într-un capitol nevăzut, cel al falei și averii dobândite. Vă prezentăm un altfel de clasament, topul celor mai bogați jurați din peisajul emisiunilor-concurs ce încep în acest weekend la principalele posture de televiziune.Florin Călinescu

De departe, Florin Călinescu stă cel mai comod în scaunul de jurat căci are o avere impresionantă pe care artistul nu o neagă. . “Dacă Sârbu îşi zicea tatăl PRO TV-ului, eu sunt mama PRO TV-ului. Acolo am făcut bani serioşi. Cifre cu patru, cinci şi chiar şase zerouri erau evidente, pentru că aveam o înţelegere: atâta din publicitate”, mărturiseşte actorul într-un interviu recent. Conform unei declarații de evere depusă pe când era director al Teatrului Mic, actorul deținea trei terenuri în Brașov și Argeș, două apartamente în București, unul în Timișoara, o casă de vacanță în Poiana Brașov și ceasuri foarte scumpe. La care se adaugă afacerile sale dezvoltate în perioada cât a stat departe de televiziune: o firmă de optică cu care a obținut contracte bănoase în industria militară, o construcție ridicată în Herăstrău, pe locul unui restaurant de istorie de pe Șoseaua Kiseleff (zona Piaţa Presei Libere), afaceri imobiliare și un alt restaurant ce-i poartă numele în carierul Tineretului.

Ștefan Bănică Jr.

Când vorbim de vistieria lui Bănică Jr., din capul locului, va spunem că: 14 ediții în care a fost gazdă a show-ului de divertisment care a făcut istorie în audiențe i-au adus artistului, conform estimărilor, nu mai puțin de 4.200.000 euro! La care se adaugă o bănoasă carieră concertistică, e drept, cam atipică. Cântărețul lui ”Moș Crăciun” a devenit de legendă având în vedere succesul său ca solist ce apare doar în lunile decembrie. Conform bilanțurilor publicate de Registrul Comerțului, firma lui Bănică, ce are ca obiect activitati de producție cinematografică, video și de programe de televiziune, a înregistrat ani cu peste 500.000 euro profit.

Investițiile lui Ștefan Bănică Jr. nu sunt cunoscute, cu excepția scandalului dintre artist și fostul său prieten, Sabin Ivanof, în calitate de partener la construcția unui bloc în luxoasa zonă de lângă Bulevardul Aviatorilor, investiție evaluată la peste 2 milioane euro.

Andra

Andra (30 de ani), a ajuns să impună respect în branșa muzicală și datorită relaxării cu care refuză evenimente bănoase. Căci, după 15 ani de muncă și sacrificii, artistă acordă ca niciodată mai multă importanță familiei sale căci renumele său atrage ca un magnet contracte și oferte concertistice importante.

Soția la fel de popularului Cătălin Măruță, care a preluat rolul de administrator financiar de la tată artistei, la un calcul general, bazat pe ascendența gajului său concertistic, Andra a reușit să producă lejer mai mult de trei milioane de euro în ultimii zece ani, nemaipunând contractele comerciale dar și renumerații din drepturi de imagine. Artista, ghidată în invenstiții de familia sa, și-a văzut cu consecvență de îmbunățățirea imaginii de artist în care au întors o parte din bani. În rest, imobiliarele s-au dovedit o sursă sigură de investiții. Cât a fost în concediu din banca juraților, artista artista trece de 20.000 euro săptămânal.Smiley

În calitate de jurat, coprezentator, solist și mai ales producător muzical, Smiley l-a depășit de mult pe Marius Moga, cel care l-a inventat și făcut cunoscut ca artist. Banii au început să-i bombardeze conturile simpaticului artist din polivalența de afaceri încât inspectorii ANAF i-au făcut ceva vizite anul trecut. Contracte de publicitate bănoase, salariu mare de la Pro TV, o medie de jumătate de milion de euro pe an rezultată din concerte, în plus profitul rezultat de pe urma artiștilor și pieselor care ies din firma sa –HaHaHa Productions-, i-au adus lui Smiley, la 10 ani de la înființarea primei sale companii, peste 3 milioane de euro.

Marius Moga

Ultimii ani nu i-au adus mult lăudatului Marius Moga succesul financiar pe care îl avea în urmă cu ani când artiștii făceau coadă la ușa studioului său de înregistrări. Așa că statul de jurat i-a venit ca o mână de ajutor. Pe lângă melodiile produse Moga se hrănește și cu o parte din gajul artiștilor pe care îi produce ori încearcă să-i impună.

Delia

În ciuda unei cariere de 17 ani, Delia n-a reușit să pună la saltea mare lucru până și-a găsit primul manager, nimeni altul decât Răzvan, soțul său. Ultimii trei ani au fost cei mai buni din cariera solistei, implicit pe plan financiar însă sumele sunt departe de recorduri notabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu