14 septembrie 2016

The Rolling Stones, prima trupă a rockului mondial, revine în România!

the-rolling-stones
Veste bună iubitorilor de muzică bună, The Rolling Stones, una dintre cele mai longevive și active trupe rock ‘n’ roll din lume, va concerta în 2017 din nou, la București.

Un important organizator de evenimente concertistice de pe piața noastră a parafat deja contractul cu managementul legendarei trupe britanice și se caută alianțe comerciale pentru eveniment.

Mick Jagger& Co ( chitariștii Keith Richards, Ronnie Wood și tobarul Charlie Watts), se reântâlnesc cu publicul român la 10 ani de la magistralul concert pe care l-au susținut în România (2007, pe Stadionul Lia Manoliu).

Formația rock cu cele mai multe generații de fani de istoria muzicii și care, din 1962, a vândut peste 200 milioane de albume, a rămas impresionată de căldura celor circa 60.000 români care i-au întâmpinat în urmă cu zece ani la București, în turneul ”The Rolling Stones-A Bigger Bang”. Puțini în comparație cu cele 1,5 milioane de persoane care au venit în 2006 la concertul trupei de la Rio de Janeiro, spectacol ce a intrat în Cartea Recordurilor.

Despre evenimentele concertistice Rolling Stones se poate vorbi numai la superlativ cåci, din punct de vedere tehnic æi al desfåæurårii de forœe, spectacolele grupului sunt grandioase. Întraga instalaœie tehnică cu care formația a venit în 2007 a venit cu 86 de autotrenuri. Având în vedere vârstele venerabile ale membrilor The Rolling Stones, pe 2016 trupa va mai susține doar 4 concerte, în Statele Unite. Data și locul desfășurării vor fi promovate în scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu