12 septembrie 2016

SOCIAL ! Dăruind vei dobândi : Ghiozdane pentru copiii orfani , de la Asociația Edulier


Organizația Edulier impreuna cu Amieroaie Cristina -Petruta si cu parintele Paroh Amieroaie Onut-Bogdan au facut un gest asa cum niciodata nimeni nu a facut-o cand vine vorba de copii orfani sau copii care nu isi permit sa isi cumpere cele necesare pentru inceperea noului an scolar.

Strategia de activitati a organizatiei este aceea de a valorifica echipa, potentialul fiecarei  om care doneaza , astfel ca la inceputul anului am stabilit actiunile pe luni calendaristice si in functie de specificul acestora , benevol, am gasit si liderii organizatori. Aceste actiuni au fost mai mult sau mai putin mediatizate, in functie de impactul asupra comunitatii, iar unele chiar am dorit sa ramana, cumva, ,"secrete"  a declarat sotia preotului Amieroaie Cristina -Petruta pentru Gazeta Mondena.
 
Actiunea programata pentru luna septembrie , este coordonata de Petruta Amieroaie si de sotul ei care in aceelasi timp este si preot la aceea biserica unde sau impartit ghiozdanele pentru copii orfani .Scopul acesteia este de a dona ghiozdane si haine  copiilor care traiesc in afara familiilor, dar si copiilor din comunitati mai sarace, mai exact .


'' Am reusit sa le oferim copiilor ghiozdane, penare, trusa geometrica, caiete cu linii si patratele, plastelina, carioci, radiera, stilou, creioane colorate, liniar, pic etc.Vizita noastra a fost benefica, nu neaparat din punct de vedere financiar, al cadourilor, cat mai ales emotional, copiii fiind foarte bucurosi de prezenta noastra, de faptul ca nu sunt uitati si cineva se gandeste si la ei. Apoi vor povesti la scoala colegilor, vor impartasi aceste momente, dar mai ales au avut ocazia sa se si manifeste, unii chiar avand curaj sa cante '' a mai declarat Petruta Amieroaie Cristina pentru Gazeta Mondena.

In EXCLUSIVITATE , sponsorii acestui impact al copiilor au fost : Cristiana Ionescu si Cristi Cotovanu - presedintii Asociatiei Edulier .


'' In Parohia Daia din Județul Giurgiu, astazi 10.09.2016 in curtea casei Parohiale, copiii s-au bucurat primind oaspeți pe domna Cristiana Ionescu si domnul Cristi Cotovanu președinții Centrului Edulier, aceștia venind de fiecare data încărcați cu daruri pentru copii. Astazi se împlinește un an de cand dumnealor colaborează cu doamna preoteasa Amieroaie Cristina -Petruta si cu parintele Paroh Amieroaie Onut-Bogdan. Domnii de la Asociația Edulier au venit prima data anul trecut la biserica cu rechizite pentru copii, iar de atunci dumnealor sunt tot timpul alături de preotul paroh si de doamna preoteasa, făcându-le copiilor surprize ( de începutul anului scolar ,Craciun, Paste, 1 Iunie etc.) Prin acest articol vrem sa multumim Centrului Edulier reprezentați de doamna Cristiana Ionescu si domnul Cristi Cotovanu, voluntarilor,sponsorilor, prietenilor care sunt alături de noi si ne sprijină necondiționat.Anul acesta sărbătorim un an de cand ne am cunoscut,de un an împreuna cu acești oameni minunati continuam sa facem lucruri frumoase pentru copiii nostrii din Parohia Daia '' a cochis sotia preotului ,Petruta Amieroaie Cristina .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu