15 septembrie 2016

Românca Laura Bretan la un pas să câștige America’s Got Talent

laura-bretan
Laura Bretan, românca de 14 ani care și-a impresionat conaționalii cu vocea ei la “Românii au talent” de la ProTV, se află la un pas de a câștiga marele premiu de un milion de dolari la America’s Got Talent. Rezultatele finalei se vor afla miercuri.Performanța interpretării arei “O Mio Babbino Caro” de Giacomo Puccini din marea finală a dus la patru ovații din partea spectatorilor.

Simon Cowell, cel mai aprig jurat al concursului, a exclamat după interpretarea Laurei Bretan, că el nu știe prea multe despre muzica clasica, dar “ceea ce știu este că vedem pe cineva care are un talent extraordinar.”

Potrivit unui site de specialitate din SUA, Laura Bretan este creditată cu 43,63%, Grace VanderWall, a doua clasată, are 12,74%, iar Joe Dorenbos, concurentul care se află pe locul trei în sondaj, a fost creditat cu 9,27%. Finala s-a încheiat, iar rezultatele urmează să fie date publicităţii miercuri.

La începutul lunii iunie, Laura a participat la „Americanii au talent”, iar vocea ei inconfundabilă a fost „recompensată” cu butonul de aur, adică a sărit mai multe etape eliminatorii. Cea care a apăsat butonul de aur după ce a auzit-o pe Laura Bretan cântând a fost cântăreaţa Mel B. ”Cred că acest show îţi va schimba viaţa complet şi eu voi începe să-şi schimb viaţa chiar acum”, a spus fosta cântăreaţă a legendarei trupe Spice Girls.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu