27 septembrie 2016

Oana Roman și-a reînnoit jurămintele

Oana Roman Elisei reinnoirea juramintelor 2
La trei ani de la căsătorie, vedeta a mers din nou la biserică la brațul soțului său, Marius Elisei.Zi plină de emoții vineri pentru Oana Roman și Marius Elisei, care au mers din nou la altar. După un an în care au fost în pragul divorțului, cei doi au simțit nevoia să-și consolideze relația printr-o nouă slujbă religioasă.

„Am fost la biserică împreună cu naşii noştri şi cu părinţii. A fost un moment emoţionant şi foarte frumos. Eu mi-am dorit foarte mult să mulţumim pentru tot ce avem, la biserică. Marius face 30 de ani, sper să nu se schimbe pentru că este minunat aşa cum este. Cred că toată viaţa am aşteptat să ne cunoaştem” , a mărturisit Oana Roman la Antena Stars.

Oana a ales pentru acest eveniment o ţinută albă, în vreme ce Marius s-a îmbrăcat ceva mai „casual”, cu pantaloni negri, cămaşă gri şi bretele colorate. Fetiţă lor a purtat replică în miniatură a rochiei mamei sale.Evenimentul a coincis cu ziua de naștere a lui Marius Elisei, care a sărbătorit un soi de al doilea majorat, la împlinirea vârstei de 30 de ani.Așa că, după ceremonia religioasă, Oana şi Marius Elisei şi-au chemat rudele şi prietenii să petreacă cu ei până în zori într-un restaurant din Bucureşti.De la nuntă n-a lipsit bunul lor prieten, Pepe, care a venit împreună cu toată familia.Iar tortul de nuntă, cu trei etaje, în alb şi negru, a fost, totodată, unul aniversar pentru Marius.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu