5 septembrie 2016

Nuntă mare în showbiz-ul din România! Andreea Tonciu s-a cununat religios și a făcut o super-petrecere! IMAGINI EXCLUSIVE!!!Andreea Tonciu a făcut nuntă mare! Vedeta s-a cununat religios cu Daniel Niculescu și a îmbrăcat o rochie de prințesă. Nașii cuplului au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Evenimentul a fost programat la doar două zile după ce micuţa Rebeca, fiica fostei asistente “păcătoase”, a fost creştinată. Copleșită de emoţii, Andreea a trecut prin clipe dificile la plecarea spre Biserică. Bruneta a constatat, în momentul în care a urcat în maşină, că rochia sa nu încape pe banchetă. Diva a avut nevoie de ajutor pentru a se așeza în limuzină. "Nu pot să cred. Nu pot să stau", a reacționat Tonciu.Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux, iar Anamaria Prodan a făcut senzație cu o rochie care a costat 20.000 de euro. La eveniment au participat 300 de invitați.

Toate imaginile de la nunta Andreei Tonciu şi a lui Daniel Niculescu le puteţi urmări, luni, în exclusivitate la Antena 1, în cadrul emisiunilor Acces Direct şi Un Show Păcătos.


////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

UPDATE 22:10 / Petrecerea este în toi. Andreea și Daniel fac senzație, iar nașii Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se lasă mai prejos.UPDATE 19:25 / Mirele şi mireasa au ajuns la restaurant şi sunt pregătiţi pentru cea mai tare petrecere a anului. UPDATE 18:38 / Cununia religioasă a luat sfârşit. Andreea şi Daniel au fost numai zâmbete, la ieşirea din Biserică.
UPDATE 17:45 / În urmă cu puţin timp, Andreea Tonciu, Daniel Niculescu, dar şi naşii şi alaiul de nuntaşi au intrat în biserică. Ceremonia religioasă stă să înceapă. Ea are loc cu uşile închise.
UPDATE 17:25 / Chiar în aceste momente, Andreea Tonciu şi soţul ei au ajuns la biserica, unde va avea loc cununia religioasa. Vedeta are o rochie impresionantă şi arată exact aşa cum şi-a dorit în ziua nunţii.


UPDATE 17:05 / Andreea Tonciu arată senzaţional în rochia de mireasă. Daniel şi Andreea radiază de fericire, iar asta se vede cu ochiul liber, mai ales că o au alături şi pe fiica lor Rebeca. Bruneta a optat pentru o rochide de mireasă tip prinţesă pe care o poţi vedea aici.

UPDATE 16:25 / În urmă cu câteva momente, la reşedinţa Andreei Tonciu a ajuns naşa acesteia Anamaria Prodan. Imbrăcată sport şi cu rochia pregătită pentru nuntă pe umeraş, Prodanca a coborăt zâmbitoare din maşina sa.
UPDATE 15:58 / La biserica unde va avea loc cununia religioasă totul este pus la punct în cel mai mic detaliu. La intrarea în lăcaşul de cult aranjamentele florale şi covorul roşu sunt pregătite pentru a-i întâmpina pe miri şi pe invitaţii acestora.


UPDATE 14:35 / Andreea Tonciu a oferit primele declaraţii despre marele eveniment : "Emoţiile sunt foarte mari. Pe drum eram singură în maşină şi îmi venea să plâng de emoţii, o dată mă mărit. Sunt foarte emoţionată"

Andreea Tonciu trăieşte al doilea mare eveniment, în doar trei zile. După ce vineri şi-a botezat fetiţa, fosta asistentă „păcătoasă” face nuntă mare alături de Daniel Niculescu, bărbatul visurilor ei.
Vedeta a fost în această dimineaţă la un salon de înfrumuseţare. Andreea a ales un machiaj care să îi scoată în evidenţă ochii superbi. Îmbrăcată în negru, diva a fost numai zâmbete, iar fericirea i-a radiat pe chip.
Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie, Tonciu şi Daniel au devenit soț și soție. Naşii celor doi tineri au fost sexy-impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf. La data de 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebeca.


Toate imaginile de la nunta Andreei Tonciu şi a lui Daniel Niculescu le puteţi urmări, astazi , în exclusivitate la Antena 1, în cadrul emisiunilor Acces Direct şi Un Show Păcătos.


sursa : spynews.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu