27 septembrie 2016

Moartea lui Aurelian Preda a produs durere. Irina Loghin nu isi revine

Aurelia Preda a murit la doar 47 de ani.Aristul a suferit o boala crunta care-l purta in fiecare luna in Austria, la Viena pentru transfuzii de sange.A crezut ca a reusit sa invinga cancerul, insa boala i-a venit de hac.Lumea artistilor a este din nou un doliu, pentru a treia oara intr-o singura saptamana.

Luni Gyuri Pascu, astazi Sebastian Papaiani si Aurelian Preda au murit si se inalta spre cer.Elena Merisoareanu era extrem de trista de vestea pe care a primit-o si spunea ca nu ii vina sa creada.


Facebook plange moartea lui Aurelian Preda


Intr-un mesaj postat pe Facebook Irina Loghin spune ca este extrem de indurerata de veste.Mii de oameni nu si-au putut inca reveni din soc cand au aflat ca Preda nu mai este printre noi.

Mesajele curg pe profilul artistului de Facebook, oamenii il plang si il regreta.


Avea doar 47 de ani…Aurelian Preda avea si o emisiune la Ento TV care era extrem de apreciata si de iubita.O fana scrie pe Facebook: „Nu era duminica fara sa nu te ascult. Imi pare rau. Dumnezeu sa te ierte! Nu pot sa cred ca ai murit”.A suferit 4 operatii, dar a facut si mai mutle vizite la mormantul sfant, totul in speranta ca se va vindeca.

„Am incercat sa tin ascuns acest lucru pentru ca am incercat sa-mi protejez familia, asa cum este normal si firesc. M-am simtit din ce in ce mai rau. Boala a intrat pe fagasul ei. Nu a fost deloc usor. A urmat acea perioada crunta cu citostatice, interventii si foarte multa suferinta. Sunt capabil sa duc boala mai departe. Asta nu inseamna ca nu sunt pregatit sa si mor, acum, maine, peste 10 sau peste 20 de ani”, a spus Aurelian Preda.

sursa : teotrandafir.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu