23 septembrie 2016

Masculii pițiponci din showbiz!

ange3194
Smiley s-a pițiponcit de dragul ineditului! Artistul și-a făcut un tratament mai puțin obișnuit: și-a pus botox în păr pentru a avea o frizură cât mai voluminoasă și cu scopul de a-și reconstitui firele de păr din interior către exterior.Solistul a rezolvat problema vizitelor la saloanele de hair styling pentru cel puțin 6 luni de zile și, după uscare, părul său nu mai necesită coafare.Să fie cât de cât la înălțimea frumoasei sale soții, pentru evenimente, Adi Sînă și-a comandat pantofi speciali. Semeț instalat pe tocuri curajoase, trend în ton cu sezonul, Sină, pe care natura l-a vitregit de centimetri vitali, se mișcă cu dezinvoltură pe tocuri scotând în evidență latura sa sensibilă pe care o dezvoltă, cea de artist.
matu-stoian

Divorţul i-a priit șlui Petrică Mâţu Stoian care, la 55 de ani, are pretenţii mari de la el. În mare secret, şi-a lăsat faţa pe mâna doctorului estetician.Intrat în rândul metrosexualilor purii, solistul de muzică populară şi-a scos, prin intervenţii chirurgicale, pungile de sub ochi şi aşa-zisele ridurile de expresie. El s-a operat anul trecut, iar pentru o vindecare mai rapidă, a cântat o perioadă cu ochelari de soare. Solistul, cunoscut drept unul ce dă mare atenţie înfăţişării sale, a divorţat de soţia sa, Carmen Mihaela în urmă cu un an şi jumătate.Adrian Enache se vopsește mai des ca soția sa! Artistul a încercat în ultimii zece ani întreaga paletă de culori preferate de bărbați, ba a fost și blond. Vedeta care nu suportă să vadă niciun fir de păr alb, se vopsește des și de la faptul că, în desele sale ieși la miuță, în calitate de căpital al Naționalei fotbaliștilor-artiști, este nevoit să lase ”vopsea” pe minge, când dă cu capul.
enache


Meseria sa de guru vestimentar îl face pe Cătălin Botezatu să respecte standarde. Pedichiură, manichiură, solar, frizerie pentru tăierea vârfurilor de păr, fitness și masajul fac parte din regimul său săptămânal iar cremele de corp ori cele de față nu-i lipsesc din tratamentul său zilnic în lupta sa acerbă cu semnele vârstei.Răzvan Fodor nu a ascuns faptul că îi place să fie cochet și acordă o mare atenție tenului său, acasă, dar și la cabinet. Nu lipsește din tratamentul său vizitele la pensat și epilat iar o dată la două luni își face câte un tratament facial la cabinete de cosmetică.”Frecventez cabinetele de cosmetică, dar nu exagerat, pentru ca am un ten destul de curat, deci nu trebuie să mă duc în fiecare saptămână, ci o dată pe lună. În rest, mă îngrijesc acasă. O data pe săptămână îmi fac o mască de argilaă și folosesc sistematic diverse creme de zi si de noapte”, ne-a lămurit Răzvan cu ceva vreme în urmă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu