22 septembrie 2016

Marcel Pavel, tulburat la majoratul fiului său

Marcel Pavel 100
Sasha tocmai a împlinit 18 ani şi deja va pleca de acasă să studieze în Anglia. Emoţiile tatălui lui sunt pe măsură.În această vară, Marcel Pavel a primit vestea că fiul său cel mic, Sasha, nu o să îi calce pe urme. Tânărul a decis să renunţe la cariera muzicală după 13 ani.

Luni, de ziua fiului, artistul a numărat clipele petrecute împreună, în sânul familiei, căci Sasha urmează să plece, peste două zile, în Anglia, la studii.
Sasha Pavel, fiul lui Marcel Pavel
”Sunt puţin afectat de faptul că mai sunt doua zile până când Sasha va pleca în Anglia. Chiar dacă nu vreau să îi arăt asta, sunt un pic întors pe dos”, a mărturisit, , Marcel Pavel.

”Chiar dacă este ziua lui, nu mi-a cerut vreun cadou extraordinar. Prefer să îi dau o sumă de bani, să îşi cumpere ce vrea şi să iasă cu prietenii în oraş. Mereu îmi spune că gusturile noastre nu se potrivesc şi, din această cauză, preferă banii. Sasha a fost tot timpul un băiat cuminte şi nu a avut cerinţe exagerate, aşa că nu cred că îmi va cere o sumă exorbitantă. Este un copil cu bun simnţ”.

Chiar dacă suferă, Marcel Pavel este hotărât să îşi suţină fiul pe drumul pe care l-a ales.”Este normal să fiu alături de el. Doar că din cauza programului foarte încărcat, a unui concert pe care îl suţin la Chişinău, nu am cum să îl duc în Anglia. O să meargă cu mama lui”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu