9 septembrie 2016

Lavinia Pîrva a îmbrăcat rochia de mireasă

Lavinia Pirva mireasa
Probabil e unul dintre cele mai aşteptate momente din viaţa ei, aşa că a strălucit toată în rochia albă, ca de prinţesă.

Lavinia Pirva mireasa 2

Iubita lui Ştefan Bănică Jr. încă n-a primit inelul de logodnă, dar cu siguranţă visează la acel moment. Până atunci, a probat deja câteva rochii de mireasă în cadrul unui pictorial pentru o publicaţie de gen.

“Sinceră să fiu, nu m-am gândit niciodată foarte mult la aceste detalii, chiar dacă multe femei au o imagine clară despre cum trebuie să fie sau să arate rochia de mireasă. Mie încă nu îmi este foarte clar acest aspect, însă cu siguranță va fi ceva simplu și rafinat”, a mărturisit Lavinia în interviul ce va apărea odată cu pictorialul.„Într-adevăr, am făcut niște fotografii foarte frumoase. A fost mai mult o provocare și mi-a făcut mare plăcere și asta mai cu seamă că acum lucrez la un proiect cu muzică de petrecere, cu muzică care se încadrează foarte bine la astfel de evenimente. Nu schimb stilul muzical, pentru că eu am tot cântat la astfel de evenimente și muzică de petrecere, muzică sârbească, muzică grecească. Noutatea acum este că voi cânta alături de un band”, a afirmat Lavinia Pîrva pentru Antena Stars.

Lavinia şi Ştefan formează un cuplu încă din 2013 şi vestea nunţii celor doi e aşteptată de toţi fanii lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu