16 septembrie 2016

Irinel Columbeanu, în doliu

Irinel Columbeanu
De-abia întors din vacanța din America cu fiica sa, Irina, milionarul român are parte de cea mai neagră perioadă.Zi grea pentru Irinel Columbeanu. În această dimineață, tatăl său, Ion Columbeanu, în vârstă de 92 de ani, s-a stins din viață.

Seniorul Columbeanu era internat de câteva luni într-un azil de bătrâni, întrucât avea nevoi speciale și trebuia să primească asistență medicală. El era cazat la același centru din Snagov unde se află și Zina Dumitrescu.

„Da, după mult timp în care am încercat să-i explic că e mai bine să stea într-un loc unde are ajutor specializat, am reușit să-l conving pe tata să meargă la azilul din Snagov. Cu Ion Cassian, patronul casei de bătrâni, mă știu din copilărie, am toată încrederea. Tata are o problemă la picioare, are nevoie de recuperare. Până la urmă, cu chiu cu vai, a acceptat și a înțeles, iar de mai bine de o lună l-am adus aici. Știți foarte bine că pentru un bătrân e greu să-l scoți din „cuibul” lui, nici la mine la Izvorani nu a vrut să vină. Am mai avut câteva încercări, însă au eșuat”, povestea Irinel Columbeanu acum câteva săptămâni la Antena Stars.
Irinel Columbeanu și tatăl său
Irinel a dus muncă de lămurire pentru a-și convinge tatăl să accepte supravegherea și ajutorul pe care le-ar primi într-un cămin specializat: „L-am dus și la Ana Aslan, însă nu a fost chip să ma înțeleg cu el și l-am adus acasă. Acum fac naveta Izvorani- Snagov și îl vizitez foarte des. Se simte foarte bine aici. Știu că o să spună lumea „l-a dus pe tacs-su la azil”, însă nu e așa. Știu foarte bine ce condiții are, iar eu, ca fiu, mă îngrijesc să aibă tot confortul, e părintele meu.”, mai spunea milionarul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu