21 septembrie 2016

INTERVIU : El este cantaretul de muzica populara din Serbia ! Slobodan Bobi Jonovic e renumit si cunoscut la el in Serbia ! FOTO/VIDEO


Slobodan Bobi Jonovic, ii este numele lui real, un cantaret de muzica populara renumit in Serbia ,tara in care suntem vecinii.


In EXCLUSIVITATE, pentru ziarul gazetamondena.ro , cantaretul de muzica populara din Serbia,a ofeit un INTERVIU legat de cariera artistica profsionala dar si pasiunea de muzica .Acesta a vorbit deschis cu reporterii ziarului gazetamondena.ro ,despre cum s-a lansat in muzica dar si cum a ajuns sa devina ceea ce este acum si anume un cantaret popularizat atat in Serbia cat si in RomaniaCantaretul a vorbit si despre colaborariile pe viitor cu artisti dar si despre proiectele sale muzicale ''Am de gand sa scot un album cu  Fraţii Advahov sa gasesc un sponsor in care sa ne sprijine ,am colaborat atat cu televiziunile din Romania dar si cu artisti foarte mari de la dumneavoastra ''a declarat  Slobodan Bobi Jonovic pentru Gazeta Mondena.


Canatretul de muzica populara are palmares in maneca si cand spunem asta,acesta se poate bucura de succesul lui in Romania dar si in tara lui vecina ( Serbia ) '' Am scos foarte multe melodii frumoase  pentru fanii mei care ma indragesc,multe piese sunt din repertoriul meu personal,textele la piese mi le fac eu , de 20 de ani am cantat cu acordeonul deoarece asta era baza mea muzicala,dar din pacate am lasat aceasta meserie din motive de sanatate si am inceput sa cant cu vocea ,am descoperit ca in viata trebuie sa le parcurgem pe toate '' a mai declarat cantaretul de muzica populara sin Serbia pe numele lui Slobodan Bobi Jonovic .


Aici veti putea sa ascultati interviul intre reporterii Gazeta Mondena si Slobodan Bobi Jonovic :


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu