27 septembrie 2016

Gyuri Pascu a suferit foarte mult din cauza divorţului

Ioan Gyuri Pascu 100
Artistul nu s-a putut împăca niciodată cu gândul că nu mai e căsătorit cu Daniela, cea care i-a dăruit o fată, pe Iarina.Actorul a decis să divorţeze de soţia sa, după 17 ani de căsătorie, despărţirea fiind una de comun acord. Motivul separării nu este însă infidelitatea, violenţa sau clasicul „nepotrivire de caracter”.

„Am greşit mult, aş schimba chiar chestia asta cu posesivitatea. O controlam fără să-mi dau seama cu telefoane şi aş fi vrut o comunicare mai deschisă când erau momentele de criză”, declara actorul.

În plus, artistul a mărturisit că amondoi simţeau nevoia unei schimbări în viaţa lor, fiica lor reuşind să le dea o lecţie amândurora. „Pentru noi a fost greu, pentru ea a fost mai uşor. Ne-a dat o lecţie de înţelepciune din punctul ăsta de vedere, a fost un şoc pentru noi”, spune Ioan Gyuri Pascu.

De altfel, artistul a fost atât de afectat de despărţirea de soţia sa, că a suferit la scurt timp un infarct. Lucru confirmat astăzi şi de Monica Anghel: „Parcă i-a dispărut pofta de viaţă”, a spus Monica Anghel la Antena 3.

Însă, în ciuda tuturor problemelor, tot Daniela a fost cea care l-a ajutat când a avut nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu