27 septembrie 2016

Grupul vocal Bihorencele & Romina Nemes-Silaghi au mai facut o noua SURPRIZA si celor de la matinal de la Antena Stars ! Vezi cat de frumoasa este dedicatia ! VIDEO


O cantareata de muzica populara din Oradea, pe numele ei Romina Nemes-Silaghi a avut ocazia de a strange cativa copii pe care ii coordoneaza spre calea muzicii , si sa gandit ca e momentul sa reuseasca prin acest cantec dedicat celor de la matinal sa ii faca pe Bote si Rocsana  foarte fericiti.

In EXCLUSIVITATE, pentru ziarul gazetamondena.ro , cantareata de muzica populara Romina Nemes-Silaghi a povestit de ce a recurs la dedicatia muzicala pentru cei de la matinal ''Star Matinal '' :''  Noua pe moment ne vin inspiratiile si atunci dedicam tuturor care ne iubesc si ne apreciaza atat talentul acestor copii minunati dar si  activitatea mea pe care o desfasor de fiecare data cu ei/ Acest cantec este dedicat celor de la matinalul in special pentru Bote si Rocsana pentru ca au un suflet cald si ne-au primit de fiecare data cand a fost '' a declarat Romina Nemes Silaghi pentru Gazeta Mondena.

Dedicatia pentru cei de la matinal au participat : Denisa Mester,Madalina Husar,Madalina Birta,Daria Okular,Paula Drimbo si Romina Nemes-Silaghi . 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu