26 septembrie 2016

Gazeta Mondena,te face vedeta ! Un cantaret de la noi din Romania isi spune cariera artistica profesionala pentru cititorii ziarului Gazeta Mondena dar si pentru fanii lui ! FOTO /VIDEO


S-a nascut in 24 mai 1978, la Braila., a crescut intr-o familie care indragea muzica si folclorul romanesc astfel, a deprins de mic copil tainele muzicii.


In EXCLUSIVITATE, pentru ziarul gazetamondena.ro , stam de vorba cu un cantaret de muzica populara si de petrecere, Florin Handrag, care a declarat despre cariera artistica profesionala dar si despre debutul lui muzical si colaborarile sale si proiectele muzicale pe viitor '' Am fost elev al Scolii de Arte Vespasian Lungu din Braila, obtinand diplome la specialitatea acordeon si canto popular,am fost colaborator al Ansamblului vocal instrumental Valurile Dunarii Braila, de la varsta de 16 ani, ca instrumentist (acordeon), de asemenea activeaza ca tenor in cadrul corului ansamblului, participand la spectacole si turnee in strainatate, in Belgia si Olanda'' a declarat cantaretul de muzica populara Florin Handrag pentru Gazeta Mondena.


                       '' A obtinut atestat sectia muzicala '' 


Cantaretul de muzica populara a fost elev al Liceului de Arta Hariclea H. Darclee din Braila, obtinand diploma de bacalaureat si atestat sectia muzica, insa solistul mai precizeaza ca a colaborat cu Ansamblul instrumental Pandelasul Braila ca solist vocal de muzica populara, de la varsta de 26 de ani '' Am colaborat cu diferite ansambluri de dansuri populare din judetul Braila (Tudorencele, Corbeanca, etc) ca instrumentist (acordeon), / In 2012 m-am stabilit in Oradea cu familia mea iar in   prezent colaboreaz cu Ansamblul Lioara din Oradea ca solist vocal si instrumentist. Ansamblul este condus de profesorul coregraf  Mircea Daraban '' a cochis cantaretul de muzica de petrecere Florin Handrag pentru Gazeta Mondena.


Colaboreaza ca solist vocal de muzica populara, cu diferiti instrumentisti, participand la diferite evenimente: spectacole sau evenimente private.


VIDEO :


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu