2 septembrie 2016

EXCLUSIV ! Zica Olimpia alaturi de cantaretul Marius Babanu ! Cei doi se pregatesc intens de un proiect muzical ! FOTOO mai cunoasteti pe Zica Olimpia.... ei bine ! cantareata de muzica machedoneasca pare sa revina pe scena si cand spunem asta ... cantareata a luat  o noua decizie  de a reveni pe plaiurile mondene.

Imagini pentru marius babanu
In EXCLUSIVITATE , pentru ziarul gazetamondena.ro , stam de vorba cu solista  de muzica machedoneasca Zica Olimpia care ne-a povestit de ce a renuntat  la perioada in care ea era renumita in showbiz-ul romanesc dar aceasta ne povesteste si  de proiectele muzicale pe viitor '' Am renuntat o perioada la oamenii din showbiz , am renuntat la tot ce se putea ca fiul meu sa ma aiba langa el si sa ii ofer ce se poate , ideea este ca nimeni nu m-a inteles ca eu am un copil si ca trebuie sa ii ofer ce trebuie sa am grija de el ,sa ii ofer o lectie de viata asa cum trebuie '' a declarat Zica Olimpia pentru Gazeta Mondena. 


REVINE PE SCENA 
Cantareata  revine in forte cu noi proiecte si de aceasta data nu cu subiecte tabu ,ci cu proiecte muzicale asa cum ea obisnuite sa faca de fiecare data cand are ocazia de a arata '' O sa aduc ceva ceea ce  nimeni nu a adus pe plan profesional in colaborare cu Marius Babanu o sa aduc un cadou muzical pentru fanii ce ne iubesc ,in curand piesa va fi trasa la studioul Japonezilor care sunt de foarte bun agur si profesionisti in meseria de a face piese bune , proiectul nu o sa mai dureze foarte mult si o sa fie vazut de toata lumea '' a mai spus Zica Olimpia pentru Gazeta Mondena.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu