26 septembrie 2016

EXCLUSIV ! O vedeta de la noi in lacrimi ! Vezi de ce si ce s-a intamplat ! Intra sa vezi cine e vedeta care a plans non-stop ! FOTO

Imagini pentru olimpia zica
O indragita vedeta de la noi a plans mai toata ziua,motivul pare sa fie halucinant din punct de vedere al starii omului.
Imagini pentru olimpia zica
In EXCLUSIVITATE . pentru ziarul gazetamondena.ro , surse din anturajul cantaretei de muzica machedoneasca ,Olimpia Zica au vorbit despre starea ei si cum se simte '' Olimpia nu se simte foarte bine ,nu vrea sa vorbeasca cu nimeni , suntem apropiatii de ea si nu o putem lasa la greu ,in cursul zilei de Sambata am incercat sa o sun sa iesim prin oras dar din pacate plangea non-stop si ca nu are rost sa isi mai faca planuri referitor la proiectul muzical impreuna cu Marius Babanu '' a declarat un apropiat al cantaretei ,Olimpia Zica pentru Gazeta Mondena.Contactata de ziarul gazetamondena.ro ! Cantareata de muzica machedoneasca,Olimpia Zica ne-a raspuns telefonic insa nu a dorit sa vorbeasca despre proiectele sale muzicale cu Marius Babanu dar si de ce a plans non-stop '' Nu vreau sa comentez despre proiectele mele cu Marius,sunat-l pe el daca va intereseaza mai multe detalii,el va poate da mai multe detalii ,nu vreau sa vorbesc nici de ce am avut supararea pe care am avit-o '' a declarat plangan-d cantareata ,Olimpia Zica pentru Gazeta Mondena.

Referior la proiectele sale muzicale cu celebru cantaret Marius Babanu , cantareata de la noi a promis ca va aduce publicului un nou proiect cu acesta si ca nu stie cand va fi acel proiect,insa noi l-am contactat pe artist.

Marius Babanu a fost telefonat de ziarul Gazeta Mondena,cu privire la  proiectul muzical alaturi de Olimpia Zica '' Da e adevarat o sa fac doua piese cu Olimpia Zica,ea mi-a propus sa facem cateva piese frumoase '' a declarat Marius Babanu pentru Gazeta Mondena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu