19 septembrie 2016

EXCLUSIV ! O noua colaborare intre cantaretii ! Despre cine este vorba si ce artistii sau duelat intre ei ! VIDEO


O noua colaborare intre cantaretul din Dobrogea,Marian de la Constanta si  bine cunoscutul cantaret de muzica de petrecere Cristian Rizescu.

In EXCLUSIVITATE , pentru ziarul gazetamondena.ro , va aratam videoclipul celor doi solistii care au contribuit la proiectul  muzical.Marian de la Constanta povesteste ca proiectul muzical a durat cateva zile pentru a fi corespunzator asa cum trebuie ''Mi-am dorit ca acest proiect sa iese asa cum mi-am dorit si am reusit cu voia si bunului Dumnezeu ,aceasta piesa este dedicata pentru oamenii care se regasesc in ea dar si pentru cei care vor ceva mai nou de la mine ,proiectele pe viitor o sa fie si mai tari decat  se poate ''a declarat Marian de la Constanta pentru Gazeta Mondena.


Contactat de ziarul Gazeta Mondena ! Cristian Rizescu a povestit si el despre colaborarea dintre el si cantaretul de muzica de petrecere Marian de la Consta ' Exista oamenii cu calitati vocale  si aceea sunt oameni care colaboreaza cu mine,imi selectez colaboratori deoarece numele meu este un nume care am muncit enorm la el ,ce pot sa spun de proiectul muzical dintre mine si Marian ca nu ma asteptam ca oameniilor sa le placa aceasta piesa ''a declarat Cristian Rizescu pentru Gazeta Mondena.


Videoclipul celor solistii a facut valva mare atat pe Youtube cat si pe Internet dar in aceelasi timp videoclipul celor doi este si difuzat la televiziunea Favorit TV in cadrul emisiunii ''Favoritii sunteti voi '' .

Videoclipul celor doi Marian de la Constanta & Cristian Rizescu 


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu