19 septembrie 2016

EXCLUSIV Adevarul nestiut despre relatia dintre Maria Ciobanu si soacra ei! Secrete ascunse ies la iveala dupa moartea Didinei Dolanescu!

Ionut Dolanescu
In ultimele sale luni de viata, Didina Dolanescu a fost indelung laudata de nepotul sau, dar si de Maria Ciobanu, care a sustinut ca a avut o relatie extrem de buna cu cea care i-a fost soacra. Ba, mai mult, interpreta de muzica popuara a povestit ca, in urma cu aproape 20 de ani, batrana o lasa sa il vada pe ascuns pe Ionut. In vremea aceea, Ion Dolanescu ii interzicea Mariei Ciobanu sa il viziteze pe fiul pe care il aveau impreuna, dar care ramasese in custodia lui. Desi a tinut mortis sa evidentize faptul ca s-a inteles de minune cu Didina Dolanescu, in realitate, lucrurile au stat total invers:

Nu si-a iubit nora!
Ionut Dolanescu era foarte apropiat de bunica lui
"Mama lui Ion a suferit mult atunci cand fiul sau a divortat de Maria Ciobanu. Se gandea la baiat, care era mic. Mai apoi a pornit un adevarat razboi intre cei doi fosti soti. In tot acest timp, Ionut a locuit cu bunica sa, care l-a crescut multi ani cu cea mai mare dragoste. Este adevarat, Didina o lasa pe Maria sa il vada pe ascuns pe Ionut, dar de focul baiatului, nu al fostei nurori. Nepotul ei era mic atunci si avea nevoie de ambii parinti, suferea si dupa mama, si dupa tata.
maria ciobanu
Mai apoi, Maria Ciobanu s-a recasatorit, iar Didina Dolanescu s-a indepartat total de ea. Nu a putut sa treaca peste acest lucru. Nici la inceputul relatiei dintre cei doi mari interpreti batrana nu a fost incantata de cea care avea sa ii fie nora. Insa, de dragul fiului ei a acceptat si si-a vazut de treaba", a declarat un apropiat al familiei Dolanescu pentru Gazeta Mondena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu