19 septembrie 2016

E cantareata cunoscuta de la noi si a strans 40.000 de mii de vizaulizari la materialul legat de cariera artistica profesionala ! Vezi cine e cantareata care a astrans in 3 zile aceste vizualziarii


Saptamana trecuta un material ce a facut valva printre alte materiale postate de  redactia Gazeta Mondena a fost al cantaretei de muzica populara Alina Irmtraud Buchert , o tanara speranta in muzica populara.


In EXCLUSIVITATE , pentru ziarul gazetamondena.ro , stam de vorba iar cu solista  de muzica populara ,Alina  Irmtraud Buchert  , si ne dezvaluie cateva detalii cu privire la vizualizarile la materialul din ziar dar si despre colaborariile sale cu altii artistii cunoscuti in Romania .


INTERVIU :

Gazeta Mondena:Buna Alina, tin sa iti multumesc pentru vizualizarile la materialul pe care tu l-ai acordat ziarului Gazeta Mondena ?

Alina Irmtraud Buchert : Multumesc si eu atat dumneavoastra  cat si cititorilor .

Gazeta Mondena:  De ce crezi ca ai astrans atatea vizualizari la material publicat despre cariera artistica profesionala a ta  ? Ai publicul care te urnmareste ?

Alina Irmtraud Buchert : Ma asteptam la un numar atat de mare de vizualizari stiind cati oameni ma urmaresc . Ca si debutant sa am in trei  zile peste 40.000 de vizualizari eu spun ca este mare lucru

Gazeta Mondena:  Esti apropiata de fanii tai cand vine vorba de exprimarea talentului tau muzical ?

Alina Irmtraud Buchert : Sunt foarte apropiata de oamenii ce ma indragesc si prefer ca orice este legat de mine sa afle de la mine si nu sa se speculeze de altundeva .

Gazeta Mondena: Vorbeste-ne despre cum ai ajuns sa devii ceea ce esti acum,si anume cantareata de muzica populara si cum ai inceput pasii spre aceasta cariera artistica ?

Alina Irmtraud Buchert :  Asa cum am declarat eram indecisa referitor la acest drum al cantecului popular si ma gandeam ca poate nu este talent suficient . Am prins curaj si incredere in mine cand doamna Ana Pacatius mi-a confirmat talentul . Sunt ceea ce sunt datorita parintilor mei , datorita doamnei Ana Pacatius si datorita mie . Eu fac pasi mici si siguri .

Gazeta Mondena:  Parintii tai sunt multumiti despre proiectul tau muzical .Ce parere au despre vizualizarile pe care tu le-ai facut intr-un material acordat ziarului Gazeta Mondena ?

Alina Irmtraud Buchert :  Sunt foarte bucurosi si m-au felicitat  pentru aceasta promovare atat in ziar cat si in televiziune.

Gazeta Mondena:  Esti multumita de tine .Ce crezi ca ai schimba pe viitor si cand spun asta ma refer la abilitatile tale muzicale ?

Alina Irmtraud Buchert : Multumita pe deplin nu  !  Sunt foarte perfectionista si vreau de la mine tot mai mult . Sunt de parere ca nu trebuie sa fi multumit pe deplin in ceea ce faci si doar asa perseverezi si ajungi acolo unde iti doresti .

Gazeta Mondena:  Pe viitor ai de gand sa scoti si un CD pe piata muzicala ?

Alina Irmtraud Buchert : Cu siguranta am sa scot un CD pentru oamenii ce imi indragesc atat piesele mele cat si calitatiile mele vocale.

Gazeta Mondena:  Stiu ca ai facut o piesa si ai fost acompaniata de dirijorul Ansamblului '' Doina Gorjului'' , Aurel Blondea ,cum ti sa parut ca om si ca om profesionist ?

Alina Irmtraud Buchert :  Sunt sigura ca toata lumea stie ca este un adevarat maestru . Iar ca om , este un om foarte bun si ma bucur ca a avut rabdare cu mine si ca a dorit sa imprime piese  cu mine .

Gazeta Mondena:  Ai primit din partea noastra o dimploma pentru obtinerea vizualizarilor.Esti multumita de meritul tau.Familia ta cand a vazut diploma sau bucurat de succesul tau ?

Alina Irmtraud Buchert : Sigur ca sunt multumita si foarte bucuroasa atat eu cat si familia mea .

Gazeta Mondena: Un mesaj catre cititorii ziarului Gazeta Mondena,dar si pentru fanii ce iti iubesc muzica ?

Alina Irmtraud Buchert :  Tin sa  multumesc enorm de mult ca ma sustin si ca imi sunt aproape la orice aparitie de a mea .


Diploma obtinuta din partea redactiei Gazeta Mondena :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu