9 septembrie 2016

Dana Rogoz a dezvăluit primele fotografii cu camera lui Vlad, băieţelul ei

Camera lui Vlad, baietelul Danei Rogoz

Dana Rogoz a dezvăluit primele fotografii cu noua cameră a lui Vlad, băieţelul ei. Este o cameră ca din poveşti, cu multe obiecte noi şi vechi care îşi au propria lor istorioară.

Camera lui Vlad, baietelul Danei Rogoz

„E o bucurie sa petrecem timp impreuna aici, spunand povesti in cort, lenevind pe canapea sau cantandu-i “Melc, melc, codobelc” in timp ce el adoarme usor-usor in patul – casuta.”, a scris Dana pe blog-ul ei.

Camera lui Vlad, baietelul Danei Rogoz

Cortul este realizat de ei, iar Vlad l-a găsit potrivit să-şi puna în el toţi urşii, căsuţa-pat este inspirată de modelul unor casuţe similare de pe Pinterest.

Camera lui Vlad, baietelul Danei Rogoz

Canapeaua este comandată, iar dulapul este realizat din vechiul dressing pe care Dana îl avea în fosta casă. „Era o piesa prea frumoasa ca sa o abadonam cine stie pe unde, asa ca am readaptat-o pentru acest spatiu. Este un element de poveste al camerei. Am dorit sa-i oferim o imagine puternica lui Vlad, pe care sa o tina minte pana cand va fi mare”.Din camera realizată în mare parte după ideile Danei nu lipsesc fotografiile, tablourile, dar nici landoul vintage în care Vlad a stat când era bebeluş. Doua ferestre mari aduc multă lumină în camera în care Vlad se simte atât de bine.

Camera lui Vlad, baietelul Danei Rogoz

„El e atat de fericit cand vine cineva in vizita si ii prezentam camera lui… e tare mandru de fiecare obiect in parte. Chiar si de hainele lui, pe care le mai scoate din rafturi si le pupa/iubeste”, spune Dana Rogoz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu