28 septembrie 2016

Cu trei zile inainte sa moara, indragitul cantaret Aurelian Preda a filmat pentru o emisiune. Cantaretul era vizibil slabit. "Acum ai sa canti in corul ingerilor asa cum mi-ai spus"

Inainte de a muri, indragitul cantaret de muzica populara Aurelian Preda a filmat pentru o emisune acasa la colegul lui de breasla, Constantin Magureanu. Acesta a pus cateva imagini pe Facebook, insotite de un mesaj emotionant."Acum trei zile ai fost la mine acasa! Prieten drag nu pot sa cred ca ai plecat la ingeri! Nu vei muri niciodata pt mine.!Mi-ai facut o promisiune!M-am rugat pt tine astazi.Nu pot sa cred ca ultima emisune ai filmat-o cu mine!Acum ai sa canti in corul ingerilor asa cum mi-ai spus ! ODIHNESTE TE IN PACE, Aurelian Preda!, a scris pe pagina sa de Facebook cantaretul de muzica populara Constantin Magureanu. Alaturi de acest mesaj, Constantin Magureanu a postat si cateva poze facute cu Aurelian Preda cu trei zile inainte ca acesta sa moara.

Artistul a murit marti seara la orele 18.10, intr-o clinica privata din Austria, dupa ce s-a luptat o buna perioada de timp cu o boala incurabila. "Nimic nu l-a mai putut salva! Avea doar 47 de ani, dar destinul a fost necrutator cu el. Dumnezeu sa-l odihneasca", au spus apropiatii lui Preda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu