13 septembrie 2016

Carmen Negoiţă şi Adelina Pestriţu, la New York Fashion Week

Adelina si Carmen Negoita
Aflate în vacanţă în Statele Unite, cele două s-au întâlnit la cel mai important eveniment fashion al sezonului.Una blondă, alta brunetă, dar amândouă cu tunsoare nouă. Carmen Negoiţă şi Adelina Pestriţu s-au întâlnit în New York şi au petrecut, nevoie mare.

Aflată în vacanţă în Statele Unite ale Americii împreună cu iubitul ei, Speak, Adelina Pestriţu şi-a dorit să ajungă la New York Fashion Week, unul dintre cele mai importanteevenimente de modă din întreaga lume.
14333626_1301134539899593_7141451459700566396_n
“Orice iubitor de fashion visează să ajungă la un eveniment de asemenea anvergură. Este paradisul pentru iubitorii de fashion. Organizare impecabilă, sute de fotografi dintoată lumea, sute de editori de modă, de personalităţi, designeri, prezentări. Am simţit căam ajuns în inima acestui domeniu. M-am bucurat că vacanţa mea în America a coincis cu acest eveniment de marcă din industria fashion”, declară Adelina.

La rândul său, fashionista Carmen Negoiţă tocmai de-asta se afla în America.

Cele două s-au întâlnit şi, în cinstea regăsirii, au ciocnit un pahar în timpul unei croaziere pe râul Hudson River, ocazie cu care au admirat de la distanţă Statuia Libertăţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu