5 septembrie 2016

Bianca Drăguşanu a mai ales un alt prenume pentru fiica ei. Nouă ne place foarte multBianca Drăguşanu a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina, iar momentul în care o să devină mămică pentru prima dată bate la uşă.

Încă de când a aflat că este însărcinată, Bianca Drăguşanu a pus totul la punct, dar se pare că nu se dă în lături de la a mai schimba pe ici pe colo mici detalii, cum ar fi chiar numele pe care o să îl poarte fiica ei şi a lui Victor Slav. Dacă în primă instanţă, viitoarea mămică a optat pentru un singur nume, iată că acum a mai adăugat un alt prenume la fel de frumos ca primul.

Se pare că pe fetiţa celor doi o să o cheme Amely Sofie, iar prietenii virtuali ai Biancăi Drăguşanu au felicitat-o pentru alegerea pe care a făcut-o.

Relaţie de iubire cu năbădăi

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni şi nu mult le-a luat până când cei doi au fost împreună. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să-şi pună pirostriile. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Între cei doi s-a produs o răceală, iar atunci, debusolată, roşcata s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris.
Victor şi Bianca au divorţat după acest episod, însă dragostea dintre ei nu s-a stins. Aşadar, după dese despărţiri şi împăcări, în cele din urmă, tot împreună au rămas. În prezent, se pregătesc să devină părinţi, iar Bianca așteaptă o fetiță.

sursă foto Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu