28 septembrie 2016

Aurelian Preda a murit. Mesajul dureros al Silviei DumitrescuCântărețul de muzică populară Aurelian Preda a murit la vârsta de 47 de ani. Silvia Dumitrescu a transmis un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Facebook.

Interpretul de muzică populară Aurelian Preda suferea de mai mulți ani de cancer, iar marți, 27 septembrie, a pierdut lupta cu boala. Acesta era internat la o clinică din Austria.Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Trupul neînsufletit va fi adus în țară în zilele următoare, iar înmormantarea va avea loc la Mânăstirea Călugarilor din Derveni.

Aurelian Preda, alături de Silvia Dumitrescu

Binecunoscuta cântăreață Silvia Dumitrescu este profund marcată de dispariția artistului. ea a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în memoria acestuia.

„Nu-mi vine să cred…astăzi a plecat la ceruri un om minunat, cel care m-a făcut să mă simt atât de bine la cunoscuta emisiune „Destine Celebre”, îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Aurelian Preda… Offf… foarte trist…l a doar 47 de ani ne-a părăsit! Drum lin spre stele dragul meu…Dumnezeu să te odihnească!”, a scris Silvia Dumitrescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu