19 septembrie 2016

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu şi-au botezat azi cea de-a doua fetiţă

received_1484482478232416
Zi plină de emoții pentru cei doi, care și-au creștinat mezina, pe Ana Raisa.Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au botezat astăzi cel de-al doilea copil, Ana Raisa.

Slujba religioasă a avut loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera. Cea mică a fost îmbrăcată ca o mică prințesă, iar cristelnița a fost pregătită ca pentru o odraslă princiară, fiind decorată cu trandafiri albi și roz și având apă din râul Iordan adusă special de creatorul de modă din Israel.

După ceremonialul bisericesc, invitații au fost poftiți să petreacă, cu mic cu mare, în cortul elegant de la Aristocrat Events Hall, din zona Pipera.Aranjamentele florale au fost tot în tonuri de roz, iar meniul și mărturiile au păstrat tematica grafică de pe invitație, o caricatură haioasă cu familia Ciucu.

Oaspeții au fost serviți cu prosciutto, brânzeturi fine, icre de manciuria, somon și creveți la grătar cu risotto și legume, tradiționalele sarmale, mușchi de vită și ruladă de curcan, iar candy barul vesel, în tonuri de roz, a fost comandat la Grace Couture Cake.

Copiii (care au fost aproape jumătate dintre cei invitați) au avut parte de un program de divertisment pe cinste, pus la punct de o trupă de animatori.Printre invitați s-au numărat și Helmuth Duckadam împreună cu soția sa, Alexandra, Oana Roman cu soțul Marius Elisei și fiica Isabela, Paula Chirilă cu soțul și fiica sa, Carla, Roxana Ciuhulescu și Andreea Runceanu (Amadeus) împreună cu familiile lor, Cătălin Măruță cu fiul David.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu