13 septembrie 2016

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul

Radu Valcan, Adela Popscu si Alexandru botez
Micuțul Alexandru a fost creștinat duminică, chiar la trei luni de la naștere.Slujba de botez a fost plină de emoţii pentru toţi cei prezenţi, dar mai ales pentru părinţiilui Alexandru care, deşi şi-au propus să nu plângă, nu au reuşit să se abţină.

„Momentul de la biserică a fost unul foarte emoţionant. Botezul propriului copil este unic,ca orice altceva ce este legat de el. Fiecare zi este specială”, spune tatăl Radu Vălcan.

„E un moment pe care îl percep exact la intensitatea cuvenită. Am fost fericită, dar totuşiam avut şi câteva temeri, fireşti cred pentru părinţii care asista la botezul copilului lor. Celmai tare mi-a fost frică să nu se sperie puiul, dar totul a fost foarte bine”, adaugă Adela Popescu.

Petrecerea de botez a fost una restrânsă la care au luat parte membrii familiei şi cei maibuni prieteni. Dintre persoanele publice, la botezul micuţului Alexandru au participatDana Rogoz, Ada Condeescu, Răzvan Fodor şi soţia lui, Irina, Cove şi soţia lui.

“A fost o petrecere intimă. Este mult spus petrecere. A fost o masă măricică, la care au fost prezenţi cei apropiaţi, rude şi prieteni”, spune Radu.

Locaţia plină de baloane multicolore, de zâmbetele, veselia şi dragostea celor dragi, bufetul suedez delicios pregătit de Chef Foa, episodul de live cooking şi tortul deciocolată, cu căpşune şi macarons adus pe acorduri de „Mulţi ani trăiască„, au făcut dinseara de duminică una de neuitat pentru cei prezenţi.

“Viaţa noastră alături de Alexandru este mult mai frumoasă, este un vis. Alexandru râdemult, e vesel, ne umple inimile de bucurie. Ieri, Alexandru a împlinit 3 luni. Însă motivul pentru care am ales ca botezul să fie weekendul acesta este că doar în zilele acesteaputea fi prezent un membru drag al familiei şi în acelaşi timp, pentru că o sărbătorim şipe mama lui Radu. O potrivire frumoasă!”, mărturiseşte Adela Popescu.

Fiecare invitat a plecat acasă cu amintirea unei seri calde, cu prieteni buni, dar şi cu oplantă colorată în ghiveci pe care să o îngrijească şi care să le amintească de un Alexandru mic care va ajunge mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu