15 august 2016

O cantareata de manele a fost chemata la spital ! Vezi care e MOTIVUL de a fost chemata !Una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lumea manelelor a avut un weekend de coșmar. Mai exact, ea a fost chemată, de urgență, la spital din cauza unui scandal uriaș în care a fost implicat fratele ei de doar 16 ani.

”Sâmbătă, fratele meu, împreună cu alți trei prieteni se aflau în cartierul Apărătorii Patriei din București. Au traversat strada și au făcut un compliment unei fete, cerându-i, totodată, numărul de telefon. La doar câteva minute, doi tipi s-au năpustit asupra fratelui meu și a amicilor săi, unul dintre ei rteușind să scape din mâna agresorilor și să mă sune. În tot acest timp, pe fratele meu l-au bătut, l-au pus în genunchi, l-au tras spre mașina lor și l-au amenințat cu moartea, i-au spart telefonul”, ne-a spus, încă îngrozită de cele întâmplate, Yana, una dintre cele mai cunoscute maneliste de la noi. Mai mult decât atât, ne-a povestit ea, în momentul în care a ajuns la fața locului, chemată de urgență, a fost și ea agresată, fiind nevoită ca, alături de fratele ei, să meargă la spital.
Culmea, explică vedeta, lucrurile nu s-au liniștit deloc, ea și fratele ei fiind amenințați de agresori și în momentul în care au solicitat intervenția poliției care, pentru a liniști spiritele, i-au dus pe toți la secție, loc în care, explică Yana, agresorii au continuat să le promită ”o corecție” pe cinste.
”Mi-e teamă că se poate întâmpla ceva cu fratele meu, are doar 16 ani și agresorii care spuneau că fac parte diontr-un clan i-au promis că se vor răzbuna”, ne-a mai spus, tremurând, după ce și-a externat ruda, Yana.
sursa : spynews.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu