15 august 2016

Directorul de la Festivalul Tineretii din Mangalia criticat dur si injurat pe pagina de socializare ! '' Minti cu nerusinare / Esti un bosorog imputit si libidinos ''Scandalul anului la Festivalul Tineretii din Mangalia ,se pare ca ia din ce in ce mai mult amploare, se pare ca parintii unor copii care i-au dus la concurs par dezamagiti de acest festivalul din Mangalia,  organizat de directorul Viorel Stoica .


In EXCLUSIVITATE , pentru ziarul gazetamondena.ro , ieri am prezentat cazul concurentei Denisei Amieroaie care a participat la acest festival din Mangalia organizat de directorul Viorel Stoica, in care a explicat manifestarea si conduita acestui concurs care nu a respectat unele reguli '''' Festivalul Tineretii o mare dezamagire!!!! Rusine sa va fie,va bateți joc de inimile copiilor!!! Copii buni nu au fost apreciați !!! Rusine juriului ca se pretează la asa ceva! Fetita mea a lesinat cand a auzit ca nu a fost premiata ,si-a dat tot pentru acest concurs ca sa fie jurizata ,nu se poate asa ceva cata lume de rea si sa se faca magarii la acest concurs ,  Va multumim, din aceasta experiența neplăcuta am avut multe de învățat, iar noi parintii o sa selectam festivalurile o sa fim precauți. Astfel de oameni sunt peste tot la noi in România, doar ca aici s-a făcut totul la vedere si cu nesimțire. Ma bucur ca am cunoscut oameni minunati si fetele mele si au făcut prieteni si am reușit sa ne apropiem de doua familii minunate . In rest totul a fost un circ, iar noi am fost niște marionete ...'' a explicat mama , fetitei care a concurat la Festivalul Tineretii din Mangalia  pentru Gazeta Mondena.


Acum mai nou ! noi dezvaluiri ies la iveala in cazul directorului care a organizat acest festival din Mangalia , se pare ca pe pagina lui de socializare primeste sute de mesaje cu privire la festivalul organizat '' Minti cu nerusinare / Pup-o pe Monete si pe masa dobitocule '' si alte mesaje care nu le putem produce .
Festivalul Tineretii Premii sectiunea folclor
Sectiunea 6-9 ani
Negrea Teodora
Burlacu Maria Mgdalena ...
Vezi mai mult
Comentarii
Petruta Amieroaie Denisa Amieroaie nu a primit nimic, nustiu de cand apare cu acest premiu.... Domnul Stoica nu mai mințiți sunt atâția parinti care au fost de fata si au vazut tot ce s -a întâmplat . Chiar nu va este frica de Dumnezeu cum puteti spune ca a primit acest...Vezi mai mult
Domnica Stanescu Bai bosorogule te bat de te caci pe tine dac nu stergi aberatia care ai scriso
Domnica Stanescu pupo in .....pe monete si pe masa dobitocule
Domnica Stanescu Dute dracului de magar imputit
Petruta Florentina Matei Doamna o sa va ascundă comentariile așa cum a făcut si cu ale mele. Bine ii faceți. Merita
Marius Baldovin
Scrie un răspuns...
Domnica Stanescu sa ascunda ,nu ma intereseaza,important e sa le vada el si sa le citeasca
Petruta Amieroaie Acest domn daca nu încetează cu aceste minciuni, si mai scrie de Denisa ca a primit nustiu ce premiu o sa ne vedem la judecată!!! Rusine domnule Stoica credeți ca eu voi accepta sa va Jucați cu noi ( alba-neagra uite premiu, nu e premiu) Rusineeeee sa va fie !!!!
Domnica Stanescu Da leam vazut si leam fotografiat
Domnica Stanescu a stat pitit ca un sobolan sambata pana la anuntat de la receptie ca am plecat ,rusine sati tie retardat mintal ce esti ,nu mai sti ce premii ai dat sambata???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu