14 august 2016

EXCLUSIV ! SCANDAL la Festivalul Tinereții din Mangalia ! ''A lesinat fetita mea '' ! CAZUL fetitei a luat amploare pe internet iar reprezentatii acestui festival criticatii dur !

Festivalul dedicat copiilor între 6 și 25 de ani, pe secțiunile de muzică ușoară și folclor tocmai s-a terminat cu un scandal monstru pentru reprezentatii care l-au desfasurat .

În perioada 1-15 august, la Mangalia, a avut loc festivalul Tinereții, destinat copiilor și tinerilor între 6 şi 25 de ani, având secțiunile de muzică uşoară şi folclor. Argeșul a  fost reprezentat de două echipe la secțiunea de folclor, ansamblul de mandoline “Nova” și ansamblul “Mugurașii”.Ansamblul de mandoline “Nova” a fost reprezentat de solista Izabel Cristescu, în vârstă de 16 ani.Ansamblul de mandoline ,,Nova" a fost înfiinţat în anul 1985 şi condus de prof. Arsenescu Florica şi Constantin Bălan. Orchestra de mandoline a Centrului Cultural este formată din elevi de şcoala gimnazială cu vârste cuprinse între 8 – 14 ani. Aceștia au participat la diferite festivaluri precum: Festivalul Internațional de Folclor Carpaţi (13 august 2014), Festivalul Internațional de Folclor ,,Porto Heli", Grecia (august 2014). De asemenea, au obţinut trei premii naţionale la concursuri şcolare de profil. Repertoriul Orchestrei de mandoline cuprinde muzică populară românească, fiind îmbogăţit de-a lungul timpului.


Ansamblul „Mugurașii Mioveniuliui" activează în cadrul Centrului Cultural Mioveni de un an și cuprinde un număr de 30 de mici dansatori cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani. Acești copii sunt într-un permanent ciclu de pregătire sub îndrumarea maestrului coregraf Nelu Horobeanu, care doreşte ca prin jocul popular să atingă toate zonele etno-geografice ale României. Aflați la început de drum, au participat la spectacole televizate, la concursuri cu caracter local și diferite ocazii.
Solista ansamblului "Mugurașii" - Izabel Cristescu, are 16 ani şi este elevă la Liceul de Artă ,,Dinu Lipatti", Pitești.


In EXCLUSIVITATE , pentru site-ul gazetamondena.ro , o concurenta care a participat la acest Festival destinat copiilor talentati pare sa fie dezamagita total de desfasurarea concursului dar si de echipa care a jurizat acest concurs '' Festivalul Tineretii o mare dezamagire!!!! Rusine sa va fie,va bateți joc de inimile copiilor!!! Copii buni nu au fost apreciați !!! Rusine juriului ca se pretează la asa ceva! Fetita mea a lesinat cand a auzit ca nu a fost premiata ,si-a dat tot pentru acest concurs ca sa fie jurizata ,nu se poate asa ceva cata lume de rea si sa se faca magarii la acest concurs ,  Va multumim, din aceasta experiența neplăcuta am avut multe de învățat, iar noi parintii o sa selectam festivalurile o sa fim precauți. Astfel de oameni sunt peste tot la noi in România, doar ca aici s-a făcut totul la vedere si cu nesimțire. Ma bucur ca am cunoscut oameni minunati si fetele mele si au făcut prieteni si am reușit sa ne apropiem de doua familii minunate . In rest totul a fost un circ, iar noi am fost niște marionete ...'' a explicat mama , fetitei care a concurat la Festivalul Tineretii din Mangalia  pentru Gazeta Mondena.
Denisa  Amieroaie este concurenta de 4 ani , care a si  lesinat cand nu si-a auzit numele  din acest concurs pentru prestatia pe care a avut-o la Festivalul Tineretii din Mangalia .
11 comentarii:

 1. Distinsa doamnă AMIROAIEI, scumpa dvs fetiță, acest bobocel minunat și înzestrat de bunul Dumnezeu cu o voce de clopoțel cristalin, DENISA AMEROAIE a fost lăsată (din dragoste pentru copii talentați, pentru a se vedea că se promovează copii de la cele mai fragede vârste) ca să cânte pe scen a festivalului de către Președintele „Festivalului Tinereții„ Directorul General VIOREL STOICA și vă rog să reflectați atât la ce ați spus, dar să consultați regulamentul Festivaluluyi unde sunt admiși în concurs copii de la vârsta de 6 ani, iar cum domnișoara nu avea decât 4 ani, nu aveți pentru ce fi supărată. Mai mult, atât domnia voastră cât și revistra care a publicat acest material puteți fi trași la răspundere pentru denigrarea FESTIVALULUI TINEREȚII , fiindcă ați adus învinuiri nefondate. Toți participanții au primit din partea organizatorilor o medalie de participare, onorifică. Dacă nuu vă cereți scuze public dvs și revista „GAZETA MONDENĂ” vom fi nevoiți să vă chemăm în fața justiției să plătiți daune morale.

  RăspundețiȘtergere
 2. Atentie la ceea ce vorbiti,juriul a fost format din oameni de specialitate,mai putin artistul Nicusor Micsoiu,care doar canta,fara a avea studii de specialitate.Fetita trebuie sa inteleaga ca la un concurs castigi sau pierzi.Ce inseamna asta?Sa lesinam ca nu luam premii,astea sunt mofturi.Veti fi data in judecata pt.calomnie!

  RăspundețiȘtergere
 3. Distinsa doamnă AMIROAIEI PETRUȚA, scumpa dvs fetiță, acest bobocel minunat și înzestrat de bunul Dumnezeu cu o voce de clopoțel cristalin, DENISA AMIROAIE a fost lăsată (din dragoste pentru copii talentați, pentru a se vedea că se promovează copii de la cele mai fragede vârste) ca să cânte pe scenă de către Președintele „Festivalului Tinereții” Directorul General VIOREL STOICA și, vă rog să reflectați atât la ce ați spus, dar să consultați regulamentul Festivalului unde sunt admiși în concurs copii de la vârsta de 6 ani, iar cum domnișoara nu avea decât 4 (patru ani), nu aveți pentru ce fi supărată. Mai mult, atât domnia voastră cât și revistra „GAZETA MONDENĂ” (site-ul gazetamondena.ro) care a publicat acest material puteți fi trași la răspundere pentru denigrarea juriului și a organizatorilor „FESTIVALULUI TINEREȚII” , fiindcă ați adus învinuiri nefondate. Toți participanții au primit din partea organizatorilor o medalie de participare, onorifică. Dacă nu vă cereți scuze public, dvs și revista „GAZETA MONDENĂ” vom fi nevoiți să vă chemăm în fața justiției să plătiți daune morale pentru denigrarea jiuriului și pătarea imaginei Festivalului Tinereții care a fost anul acesta la eca de a XII-a Ediție.

  RăspundețiȘtergere
 4. De ce mi a primit copilul ca au fost banii buni ??? Domnul Gheroiu chiar vreau sa fiu trasa la răspundere, v ati jucat cu inima unui copil, de ce nu a lăsat-o doar in recital ??? Ilona Amieroaie sora ei mai mare de ce a primit mențiune ???? Patric Becheru canta foarte bine Constantine, Constantine cu negativ de pe net ?? Acum de ce copilul meu pe pagina Festivalui apare cu premiu ????

  RăspundețiȘtergere
 5. Sa va cereți scuze voi in mod public ca ati încălcat regulamentul si au fost buni banii :)) Rusineee sa va fie ca v ati jucat cu inima unui copil . De ce domnul Stoica a înscris-o in concurs ????? De ce pe pagina Festivalului Denisa apare cu premiu Tineretii miss festival ???? Va contraziceți singuri hotărați-va ..... Puneti-va de comun acord ..... Copilul meu nu a primit nimic nici măcar o diploma de participare, eram rugata in holul hoteluri doar ca sa tac din gura . Acest festival a dezamăgit multi copii ....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. si nou acum doi ani ni sa intamplat tot asa ne au luat banii si ne au dat teapa

   Ștergere
 6. si nou acum doi ani ni sa intamplat tot asa ne au luat banii si ne au dat teapa

  RăspundețiȘtergere
 7. rusine sa va fie domnule stoica pentru ceea ce faceti

  RăspundețiȘtergere
 8. Sunt copii care s-au incurcat pe scena si au primit premii,cei care canta bine nu au luat nimic sau mentiune.S-au ceryâut bani pentru promovare,iar domnul Soica ne trimite mesaje sa nu mai postam despre festival,vreau sa deschida proces pentru denigrare ca dovedim cu filmarile pe care dansul le are.

  RăspundețiȘtergere
 9. Asa este! Rusine!!! Anul trecut a participat o amica de-a mea, si nici macar mentiune nu i s-a dat...(nu sunt subiectiva...dar...e buna fata)...ce sa mai vorbim...Premiile au fost luate de concurenti pregatiti de juriu :))) era clar,nu?? Mentiuni...niste afoane!!! (daca mai si bati atata drum ca sa fii jignit si sa ti se dea teapa...) Festivalul tineretii...RUSINEEE!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. un concurs de nimic tot asa am patit si noi anul trecut

  RăspundețiȘtergere