1 august 2016

EXCLUSIV ! Dansatoarea preferata a manelistor insarcinata in 9 luni ! Vezi cine este barbatul care a lasat-o insarcinata ! FOTO


Dansatoarea preferata a manelistor este gata sa devina mamica pentru prima data , dansatoarea Mihaela Tache este una care  a cucerit pe manelisti cu formele ei lascive pe ringul de dans.In EXCLUSIVITATE , pentru site-ul gazetamondena.ro , un apropiat al dansatoarei a trimis pe adresa celebra de e-mail in care a detonat bomba si a declarat ca dansatoarea ar fi insarcinata si ca este in 9 luni '' Mihaela ascunde sarcina avand un baietel in burtica,nu vrea sa declare nimic pentru ca tatal pantecului este o persoana cunoscuta din Romania si nu vrea sa faca publica cine ar fi tatal acestui copil pentru ca nu vrea sa ii faca rau '' a declarat un apropiat al dansatoarei , pentru Gazeta Mondena.

Mihaela alaturi de Nicolae Guta 

Mihaela s-a afisat in mai multe fotografii cu cei mai in voga manelisti din Romania,cum ar fi Nicolae Guta , Florin Salam dar si cu celebrul print al tiganilor Leo de la Strehaia.

Mihaela in bratele manelistului Florin Salam 


(Marius Baldovin )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu