22 august 2016

Ea este cea mai buna solista de muzica populara din Iasi ! Vezi cum interpreteaza aceasta piesa '' Haideti fete si feciori '' ! Asculta sa vezi - VIDEO


Ea este Rodica Ionita Grosu ,care cu orice pret te mangaie  cand ea isi incepe activitatea profesionala si anume , muzica e pe primul loc spune , solista  de muzica populara Rodica Ionita Grosu pentru Gazeta Mondena.

In EXCLUSIVITATE , pentru ziarul gazetamondena.ro , solista a decis sa vorbeasca  tot mai mult despre pasiunea ei dar si cum a inceput sa isi castige banii prin pasiunea ei '' De mic copil am inceput sa cant ceea ce muzica mi-a intrat in suflet , cant de la o varsta frageda  mi-am castigat bani cinstiti prin munca la nimeni nu am cerut un fir de ata ,singura mi-am inceput drumul si cariera spre muzica am obtinut ca eficacitatea muzicala sa imi poarte valuri si sa ma  dezprind usor spre arta talentului muzical '' a declarat Rodica Ionita Grosu pentru Gazeta Mondena .

Solista  de muzica populara din Iasi, are ce vorbi si cand spunem ca are ce vorbi , tot mai mult cantareata a si vorbit despre piesele intitulate de ea '' Piesa ''Haideti fete si feciori '' este o piesa ce mi-a intrat in suflet , si bineinteles ca si alte piese de ale mele imi sunt dragi dar piesa pe care ma reprezinta cand vine vorba de a  canta este aceasta ,sunt o femeie puternica si razbesc  in viata pentru a valorifica traditia si folclorul romanesc, este o melodie ,cu cele 7 coline ale Iasului.specific zonei Moldova'' a mai spus Rodica Ionita Grosu pentru Gazeta Mondena. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu