1 august 2016

E OFICIAL ! Dansatoarea preferata a manelistilor a recunoscut ca e insarcinata ! Vezi despre cine este vorba ! '' Peste o saptamana o sa nasc ''


E oficial ! Dansatoarea,Mihaela Tache a dezvaluit secretul pe care nimeni nu il banuia ca ea ar fi insarcinata in 9 luni.


In EXCLUSIVITATE , pentru site-ul gazetamondena.ro , dansatoarea preferata a manelistilor a  vorbit in PREMIERA  despre sarcina pe care o are cu un barbat celebru din lumea mondena '' Da e adevarat insa nu am dorit sa fac publica povestea mea ,fiecare trebuie sa tina secret dar se pare ca am numai prieteni falsi langa mine ,acum daca sa auzit ca sunt insarcinata nu am decat sa va spun ca e adevarat si ca saptamana asta o sa nasc cand o sa vina momentul am sa dezvalui si am sa va trimit si cateva fotografii sa vedeti cine e tatal acestui copil care o sa vina pe lume '' a declarat in PREMIERA , dansatoarea Mihaela pentru Gazeta Mondena.Dupa cateva ore bune ,  cand redactia Gazeta Mondena ,a publicat materialul in care un apropiat al dansatoarei a detonat bomba cu privire la sarcina pe care o are cu un barbat celebru,aceasta a ripostat si a declarat ca e adevarat si ca urmeaza sa socheze cu o declaratie pe care nimeni nu o asteapta .


Reevenim cu detalii ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu