7 iulie 2016

Tily Niculae: “Deja nu mai am mobilitate la maini”


Actrita Tily Niculae se lupta de aproape un deceniu cu o boala necrutatoare! Desi starea sa s-a inrautatit, actrita ramane optimista si vrea sa ii ajute pe cei care sunt in aceeasi situatie cu ea.“Societatea Romana de Dermatologie imi este alaturi. Am vrut sa facem lucruri foarte mari pentru oamenii care sufera de psoriazis. Tratamentul trebuie luat mereu. Este o boala care dureaza. Eu am luat-o ca pe o joaca. S-a intamplat in urma unui telefon. Mama m-a sunat sa imi spun ca tata a facut un infarct. Dupa ce am nascut-o pe Sofia au inceput sa apara multe bubite. Am facut analize si am primit acest diagnostic. Nu a fost agresiv din prima”, a declarat Tily Niculae.

“Eu am inteles ca aceasta boala nu mai trece. Trebuie sa ti-o asumi. Este localizat in palme la mine. Eu deja nu mai am mobilitate la maini. Cel mai dificil moment a fost anul trecut. Am vrut sa lansez un mesaj public. I-am vazut pe cei care ma ajutau cum se uita la mine. Se vedea ca le pare rau pentru ceea ce mi se intampla”, a mai spus actrita.

“Celor care sufera de psoriazis le-as spune ca nu sunt singuri. Putem sa fim impreuna pe acest drum. Este o boala care ne va afecta toata viata”, a incheiat ea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu