22 iulie 2016

Și-au trimis nevestele la munca și ei cresc copii. Vedetele masculine care au devenit dădace!

PicMonkey Collage

Sunt câțiva bărbați cunoscuți care și-au asumat un fapt rușinos în accepțiunea multora din prietenii lor, acela de a-și lua o vacanță specială pentru a se ocupa de creșterea copilului, lăsând presiunea întreținerii și cheltuielile în mâinile soției. Câțiva au beneficiat și de concediu parental, iar unii tratează acestă neobișnuită experiență drept subiect de jurnal public. În timp ce nevestele sunt trimise la muncă, domnii în cauză încearcă senzația de a alăpta ori schimba scutece.

Cel mai cunoscut dintre cazuri este cel al lui Dan Cruceru care a intrat în acestă aventură din lipsă de altceva, fiind rămas pe bară după ce emisiunea pe care o prezenta la Acasă TV a fost scoasă din grila postului. În plus, privilegiul de deputat în Parlamentului României a soției sale, Cristina Ancuța Pocora, expiră din patru în patru ani cu emoții la realegerile parlamentare, drept pentru care nu putea fi ratată așa oportunitate. În cazul familiei Cruceru, proverbul cunoscut ar putea fi reinterpretat ”În spatele unui bărbat șomer fericit se ascunde o femeie cu bani”. Cruceru și-a prelungit specializarea prinzând drag să cuafeze păpuși și aplicat sclipici, domeniu în care a devenit profesionist. Căci s-a lansat și în blogosferă cu o platformă pentru tătici, unde, în timp ce soția sa e la muncă, el postează observații despre viața fetiței sale.

După o prodigioasă carieră în ring, unul dintre cei mai duri şi iubiţi luptători de arte marţiale, Ciprian Sora (37 ani) ascunde un secret ruşinos pentru vedeta Local Kombat.

Sora (40 ani) s-a aflat în urmă cu trei ani, în concediu paternal, luat după ce s-a născut fiul său, micuţul Eric Alexandru. Luptătorul, actualmente patron şi antrenor de club sportiv (”CS Gym” şi Academia de lupte ”Ciprian Sora”) și-a luat pauză de la fostul serviciu, Ministerul de Interne, după doi ani de experiență de tată cu normă întreagă. Față de ceilalți tătici de carieră, fostul agent al Serviciului de pază şi Protecţie (SPP) a profitat de concediul de ”dădacă” pentru a pune pe picioare afacerea sus amintită dar şi pentru a se însura.

Și Emil Mitrache, ”a scuzat” doi ani din viață după ce a ieșit din grilă longevivul serial unde s-a lansat, sitcomul ”la Bloc” (Acasă TV). Tată de băieți, Americanu’ e mândru că ”executat” doi ani de concediu paternal cu tot cu indemnizație.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu