12 iulie 2016

Scandalul ANULUI! Vedeta de la Vatafu TV, Mihaita e GAY ! AVEM DOVADA in care se saruta cu un barbat ! FOTOGRAFII care nu trebuie sa le ratezi

Mihai Căldăraru, unul dintre fosti prezentatorii de la televiziunea Vatafu TV a fost turnat de un fost prieten  in care acesta sustine total ca a intretinut relatii sexuale timp de 7 ani cu un tanar din Bucuresti .


In EXCLUSIVITATE , pentru site-ul gazetamondena.ro , va prezentam cateva fotografii in care vedeta televiziuni Vatafu Tv, pe numele lui Mihai Căldăraru apare sarutand cu un baiat de 20 de ani.


Totodata prietenul lui Mihai a dorit sa isi expune declaratia cu privire la pozele pe care le-a facut publice in site-ul Gazeta Mondena ''Aceste fotografii sunt de la un eveniment unde am fost si eu si Mihai si  m-a pus sa-i fac pozele acestea cand se saruta pasional ,  il cunosc foarte bine pe Mihai , si eu sunt homosexual si nu mi-e rusine niciodata de orientarea mea insa doresc sa fac publice aceste fotografii in care apare cu un baiat , are o relatie cu acest  baiat pe numele lui Marius timp de 7 ani ceea ce nu imi place la el ca nu recunoaste ca este homosexual si ca este victima tuturor care isi expun imaginea la TV , '' a declarat un prieten de a lui Mihai care l-a turnat in presa .


Cine este Mihai Caldararu ?


Mihai Caldararu s-a remarc in lumea mondena ca si prezentator al televiziunii lui Miron Cozma ,dupa care Razvan si Dani au luat seama emisiunii lui Mihaita si au facut caterinca pe seama lui ,insa celebritatea la facut sa devina si mai cunoscut,avan-d aparitii in presa cat si la TV ca si invitat .


(M B)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 
2 comentarii:

  1. Nu e rusine ca e gay .E decizia lui daca are inclinati in altele

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.enational.ro/news/mihaita-talent-cauta-un-tip-viril-139102.html/

    RăspundețiȘtergere