4 iulie 2016

Scandal urias. Oana Roman o da in judecata pe Iulia Albu!

oana roman
Oana Roman s-a saturat sa tot fie criticata de celebra Iulia Albu asa ca a decis sa nu mai stea cu mainile in san. Vedeta este hotarata sa o dea in judecata.

De cativa ani de zile, Iulia Albu nu conteneste cu replicile taioase la adresa Oanei Roman. O critica in fel si chip pentru felul in care arata sau in care se imbraca.

"E rau, e foarte prost. Ceea ce e foarte prost e ca nu ne permitem branduri adevarate. Culoarea nu ii flateaza deloc silueta. Daca aveti o silueta mai plina, ar fi bine sa le evitati, ca va fac si mai turtita si mai grasa decat sunteti, iar aici nu cred ca cineva vede in aceste imagini pe cineva anorexic. Nu e cazul sa ne ascundem dupa deget. Sigur Oana Roman nu mananca numai paine, ci si paste, pateuturi", a spus Iulia in emisiunea de la Kanal D, unde are o rubrica. Mai mult, a criticat-o si pentru ca isi expune copilul.

A indurat Oana ce a indurat, insa se pare ca acum i-a cam ajuns. Fosta prezentatoare tv si-a expus la randul sau parerea pe pagina sa de Facebook: "Foarte multa lume din presa m-a rugat sa comentez afirmatiile deplasate ale Iuliei Albu in ceea ce ma priveste pe mine si copilul meu. Nu le comentez. Astept doar scuze publice! Nu ma deranjeaza absolut deloc comentariile legate de tinutele mele. Nu ma afecteaza si nu ma deranjeaza. Dar atacul la persoana si referirile la ce si cum mananc, precum si la o eventuala boala de care as suferi, ma deranjeaza si nu le tolerez. Astept deci, scuze! Un om scolit, educat si inteligent precum Iulia Albu sigur intelege ca a intrecut limita si trebuie sa isi ceara scuze public! Daca nu primesc scuze publice, urmeaza: proces penal pentru calomnie, sesizare la Consiliul pentru combaterea discriminarii si sesizare la CNA."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu