6 iulie 2016

Principalul organizator de mari concerte la București răspunde Gabrielei Firea

chiriac_lenti
După declarațiile primarul general al capitalei, Gabriela Firea, care a marturisit ca vrea sa elimine orice manifestatie sportivă și concertistică din centrul Bucurestiului, o parte din organizatorii care fac evenimente in capitala au inceput sa-si puna intrebari deoarece decizia noului edil implica o serie de probleme care nu au fost luate in calcul.Un prim spectacol, cel ce urma să aibă loc joi, în P-ta Constituției -“The Ultimate Thriller- The Michael Jackson Tribute LIVE” -s-a mutat la Sala Polivalentă.

Lenti Chiriac, manager de productie al D&D East Entertainment, a declarat ca pentru evenimentele Rock The City si Rihanna constractele sunt deja semnate, iar compania lui nu va plati nici un ban in plus.
piata-constitutiei-bucuresti
”Oricum e aglomeratie in oras. Nu poti spune ca e totul brici si blocam noi. Piata Constitutiei este domeniu public si apartine de Primaria Municipiului Bucuresti. De ce sa interzici un eveniment acolo, daca toti organizatorii platesc? Eu am pus pretul ala acolo? Eu am platit cat au zis. Este un haos. Nu pot sa o acuz, pentru ca nu stiu cine a venit cu ideea. Cred ca a fost prost sfatuita de oameni din jurul ei. Porneste prost”

”Piata este, de fapt, o parcare. Acolo sunt niste ministere, pe cine incurc? in plus, nu investeste nimic acolo. A luat-o gratis”, a declarat Lenti Chiriac

”Am doua evenimente in piata, vara asta – Rock The City si Rihanna – in iulie si august. Am contractele semnate. Nu pot sa-i platesc dublu. Acolo nu merita sa faci decat evenimente pentru foarte multi oameni. Zilele trecute a fost Queen… Un AC/DC, un Bon Jovi sau Robbie Williams nu ai unde sa-i duci. Concertul Scorpions il fac la Romexpo, pentru ca vin mai putin oameni”

”Au venit niste nume mari, este o chestie pentru oras. Este un avantaj faptul ca au acceptat. Noi nu suntem ca alte capitale, unde sa avem mereu concerte. Nu e ca si cand au loc in fiecare saptamana. Pentru la anul o sa ma gandesc si nu o sa facem concerte mari. Nu mai aducem U2… pentru ca, da, ne gandeam, dar o trupa ca asta trebuie contactata cu cel putin un an inainte. Dar unde sa-i aduci?”, a marturist Lenti Chiriac.”Daca vorbesc cu U2 acum pentru 1 iulie anul viitor, poate ma trezesc ca face Federatia vreun eveniment si ce fac? ii anunt ca nu putem tine concertul ca e un meci de fotbal?! Ne facem de ras”, a punctat Lenti Chiriac cu privire la cine are prioritate la Arena Nationala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu