19 iulie 2016

O formatie de la noi isi expune cariera artistica profesionala ! FOTO/VIDEOFormatia DinoiIzverna & Alina Balaceanu  , va ofera muzica pentru toate gusturile. poate fi oriunde Formatia DinoiIzverna & Alina Balaceanu  si oricand alaturi de dumnevoastra pentru organizarea unei super petreceri. Cu experienta capatata de-a lungul anilor de activitate,  Formatia DinoiIzverna & Alina Balaceanu are un repertoriu de bun gust, imbinand multe genuri muzicale: cafe-concert, muzica usoara romaneasca si internationala, muzica de petrecere si folclor, muzica lautareasca.


Ce-i trebuie unui artist ca să aibă o carieră de succes? Ei bine, este vorba despre Formatia DinoiIzverna & Alina Balaceanu din Mehedinti,comuna.Izverna  ,care pentru fanii lor au acordat un interviu pentru  ziarul gazetamondena.ro, povestesc despre cum a luat fiinta, cum s-a dezvoltat si a progresat de-a anul timpului.


In EXCLUSIVITATE  pentru ziarul gazetamondena.ro , managerul formatiei ,Dinut Balaceanu  a vorbit in PREMIERA despre debutul formatiei cum s-a lansat si cine a fost cel care a dirijat mai mereu aceasta formatie ‘’ Impreuna cu noi petrecerea dumneavoastra va fi de neuitat. Alaturi de aptitudinile pe care le detinem in domeniul muzicii accumulate in timp de douazeci de ani, suntem insotiti si de instrumente si echipamente profesionale ce definesc o sonorizare foarte buna a petrecerii. ‘’ a declarat managerul Dinut Balaceanu  de la  Formatia DinoiIzverna & Alina Balaceanu  pentru Gazeta Mondena .

VIDEO - INTERVIU 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu