4 iulie 2016

Moni Bordeianu, primul solist Phoenix, pe masa de operație!

13507212_10155321150813532_2707932808077417860_n
Primul solist al formatiei Phoenix, Moni Bordeianu, un solist de succes în anii 60, a suferit recent o operatie grea, la o clinică în Germania, țara unde locuiește de aproape 40 de ani. Intervenția a necesitat amputarea piciorului stang.Artistul ce se identifică cu una dintre cele mai ascultate melodii românești ”Canarul”, este bine, în ciuda handicapului, fapt confirmat de Joseph Kappl, fostul său coleg din Phoenix, care l-a vizitat miercuri, la clinica din Germania unde încă se află internat.

Fostul său coleg din Phoenix, Joseph Kappl, a facut cunoscut următorul mesaj cu privire la situația lui Florin Moni Bordeianu:

“Va transmit tuturor multe salutari din partea lui Mony Bordeianu, pe care l-am vizitat ieri, dupa operatia grea la care a fost supus zilele trecute. In ciuda pierderii grele pe care a suferit-o prin amputarea piciorului stang, de la genunchi in jos, am reintalnit un vechi prieten de suferinta, cu zambetul pe fata si plin de optimism”

Moni Bordeianu a imigrat cu mult înaintea colegilor săi de la Phoenix în Germania, la începuturile anilor ‘70, apoi în Statele Unite ale Americii. S-a reîntors în Germania, țară al cărei cetățean este, unde a ieșit la pensie în urmă cu doi ani. După ’89, Moni Bordeianu a venit deseori în România pentru a concerta alături de foștii săi colegi, chiar și după scindarea componenței cu care s-a consacrat grupul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu