22 iulie 2016

Ilinca Vandici trăiește o nouă poveste de iubire

ilinca vandici
La sfârșitul lunii trecute, Ilinca Vandici și Cătălin Țîră au pus punct relației lor. Și cum nu are timp de pierdut cu regrete, vedeta a și-nceput o altă relație amoroasă. Acum, Ilinca formează un cuplu cu Andrei Neacșu, fiul fostului viceprimar al comunei Tunari, cu care a plecat, recent, într-o vacanță în Antalya.


Ilinca Vandici e îndrăgostită din nou și nu se ferește să arate acest lucru. De curând, Ilinca și Andrei, noul iubit al vedetei, au plecat într-o vacanță de lux, în Turcia. Cei doi au fost cazați, alături de un alt cuplu cu care au mers, la Delphin Imperial Luxury Resort, din Antalya, Turcia.
ilinca-vandici
De acolo, atât prietenii Ilincăi, cât și iubitul acesteia, au postat mai multe cadre inedite, care ni-o arată pe Ilinca foarte fericită în brațele noului iubit.

andrei-neacsu

De altfel, Ilinca a declarat într-un interviu recent, acordat revistei OK!, că are de gând să se bucure în tihnă atât de proiectele profesionale pe care le pregătește pentru perioada următoare, cât și de viața ei privată, alături de persoanele iubite. Cât despre căsnicie, Ilinca spunea vehement că ”nu simte că ar fi momentul pentru vreo căsătorie sau pentru un copil”. Ce-i drept, la momentul interviului, Ilinca încă forma, oficial, un cuplu cu Cătălin Țîră. Cine știe, poate s-au mai schimbat prioritățile între timp…

Citește și interviul cu Ilinca Vandici, de luna trecută: ”Relația înseamnă compromis de la cap la coadă”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu