21 iulie 2016

Florin Chilian, atac la Marius Tuca! “Mi-a tras doua tepe!

Florin Chilian si Marius Tuca afirma ca 2 ani la rand, Marius Tuca l-a mintit! Cantaretul a explicat, pe pagina lui de Facebook, de ce nu va mai participa vreodata la Festivalul Folk You organizat de Marius Tucă.Cantaretul este extrem de suparat pe jurnalist.

“Dupa doua țepe refuz sa mai ajut un batranel sa treaca strada in cartierul Primaverii din Bucuresti. Nota de subsol. Batranelul nevoias care se plange mereu de lipsa banilor si pe care l-am cam ajutat mai mult decat destul si suficient sa treaca strada este Marius Tuca sou.

#MariusTucasow sta in cartierul Primaverii din Bucuresti, undeva pe langa multele carciumi pe care le detine in zona mai sus amintita.

Pentru degraba latratorii de faceboock trebuie sa amintesc ca inceputurile acestui festival mi se cam datoreaza unde alaturi de domnul Florian Pittis si de Ada Milea am cam facut munca patriotica voluntar obligatorie, e drept ca cu tot dragul si cu tot sufletul, pentru o idee foarte frumoasa. Multi dintre colegii de acum nu mai existau acum 10 sau 11 ani.

Mai mult decat atat, anul trecut, in vara, intelegand problemele financiare generate de criza de caractere m-am oferit sa vin sa cant in Vama fara a pretinde banii de drum macar, nici vorba despre cazare sau onorariu pe care multi ani l-am redus la un sfert pentru ca din banii astfel ramasi sa fie platiti alti artisti, in general noi, care altfel nu ar fi reusit sa ajunga vreodata sa cante in cadrul acestui festival"

De ce nu mai merg la ‪#‎FolkYou‬:
Dupa doua tzepe refuz sa mai ajut un batranel sa treaca strada in cartierul Primaverii din Bucuresti.
Nota de subsol.
Batranelul nevoias care se plange mereu de lipsa banilor si pe care l-am cam ajutat mai mult decat destul si suficient sa treaca strada, este Marius Tuca sou.
‪#‎MariusTucasow‬ sta in cartierul Primaverii din Bucuresti, undeva pe langa multele carciumi pe care le detine in zona mai sus amintita....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu