22 iulie 2016

Fiica cea mare a Elenei Cârstea a plecat iar în armată FOTO

Elena Carstea Sanda 1
Viaţa în America îi prieşte atât artistei, cât şi celor două fiice adoptive ale sale, Sanda şi Adriana, care acum sunt două tinere de care celebra lor mamă e tare mândră.
Adriana Muttart


Două fetiţe au avut şansa de-a fi crescute în familia Elenei Cârstea, prima artistă de la noi care a avut curajul să adopte copii şi să facă public acest lucru.

„Am făcut întreruperi de sarcină, pentru că era pe vremea lui Ceauşescu şi nu puteai să ai copii la 20 de ani, pentru că era o inconştienţă. De atunci, nu am mai putut face copii. Eram mica şi proastă. Mai târziu, când aveam 30 de ani, am rămas însărcinată, dar nu am putut ţine sarcina. Atunci m-am decis să înfiez şi am luat două fetiţe. Aveam 35 de ani”, declara artista, într-o emisiune de televiziune în urmă cu câţiva ani.
Elena Carstea Sanda
Pe fata cea mare, Merisanda (alintată Sanda), Elena Cârstea a adoptat-o în anul 1998, iar pe Adriana un an mai târziu.De când s-au mutat în America şi formează o familie cu Glenn Muttart, viaţa celor trei s-a schimbat mult în bine. Iar acum, cântăreaţa e mândră că a reuşit să le crească frumos, să le dea o educţie şi să le vadă ajunse la maturitate. Dacă Adriana e încă la liceu şi va împlini 17 ani în septembrie, Sanda, care tocmai şi-a sărbătorit cei 19 ani, ştie deja ce vrea de la viaţă: o carieră militară. Motiv pentru care a plecat pentru al doilea an consecutiv în Armata americană, pentru antrenamente în Garda Națională timp de șase luni.

Merisanda Muttart
Fata mea a plecat pe 29 iunie în armată pentru următoarele șase luni. Deci, copilul meu e în armată, la antrenamente, în Garda Națională! A fost și vara trecută, a terminat liceul, e de doi ani în armată. Eu nu mă joc la faze de-astea… Cinstit vorbind, am făcut destule și am și eu dreptul să mai respir. Regulile la copii trebuie băgate în cap zdravăn. „Eu am plecat de acasă la 16 ani și de atunci am stat pe picioarele mele, fără părinți, fără nimic. În SUA, copiii nu stau acasă, ci vara muncesc sau își iau part-time la fast-food, la supermarket, peste tot, fiecare unde poate intra și își fac bănuții lor. Sigur că le dăm și noi, părinții, bani copiilor, dar dacă vor să iasă în oraș sau la film mai des, muncesc. Fiica mea cea mică a fost baby-sitter, Sanda a lucrat într-o parcare, toți copiii se duc aici la muncă, unul nu stă acasă să frece menta. Vrei la discotecă și vrei distracție? Du-te și muncește, că nu te oprește nimeni! Noi am muncit de ne-a sunat apa-n cap. Eu și la vârsta asta am învățat de m-a luat dracu’. Un părinte își face datoria față de copil și vine vremea ca și copilul să-și facă datoria față de părinte”, a declarat Elena Carstea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu