11 iulie 2016

EXCLUSIV ! O cantareata de la noi traieste o adevarata frumoasa casnicie cu sotul ei : '' Ne intelegem foarte bine / '' Avem 3 ani de casnicie '' ! Vezi cateva fotografii de la ceremonia lor FOTO /VIDEO


E cunoscuta in Romania ca si cantareata de muzica populara dar in aceelasi timp si profesor-cordonator ce coordoneaza de peste 90 de elevii in regiunea cantaretei.


In EXCLUSIVITATE , pentru site-ul gazetamondena.ro , am stat de vorba cu Romina Nemes-Silaghi , cantareata de muzica populara din Oradea , si ne-a dezvaluit cum merge  casnicia care o are de 3 ani cu sotul ei,Alin Silaghi ''Ne intelegem de minune ,ce pot sa va spun ca suntem o familie unita bazata pe incredere si respect , am trei ani de casnicie cu Alin si niciodata nu am avut discutii  cu privire la casnicia mea cu el , suntem o familie unita asa cum am explicat mai sus mentionat ,  e frumos atunci cand iubesti si familia iti e alaturi mai ales in acest domeniu care implica multa activitate,sotul imi este alaturi in tot si ma sustine alaturi de soacra mea si socru, bunica din partea sotului.'' a declarat Romina Nemes-Silaghi pentru Gazeta Mondena.


VIDEO :  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu