20 iulie 2016

Andreea Mantea: “Ma marit”Andreea Mantea are planuri de nunta! Fosta burlacita recunoaste ca este indragostita si ca are de gand sa faca marele pas pana la sfarsitul anului.

“Ma marit! E pe bune, pe cuvant! Serios, ma marit! N-am mai putut sa ma abtin, de aceea am decis sa va spun acum. Trebuia sa va spun asta, nu puteam sa tin doar pentru mine. Am zis catorva persoane, pana acum. Pana la sfarsitul anului vreau sa fac nunta”, a spus co-prezentatoarea emisiunii “Se striga darul”, dupa ce a prins buchetul, traditie conform careia este urmatoarea pe lista sa imbrace rochia de mireasa,

“Eu mi-as fi dorit o rochie de mireasa stil printesa, dar nu m-as putea misca, sa ma pup cu toti invitatii. Mi-ar placea si o rochie in stil sirena. La mine soarta a decis. Imi doream. Nu sunt insarcinata, sunt indragostita. Imi doresc o nunta la care sa fac toate traditiile, nu conteaza locul in care va avea loc. Am fost la o nunta si... am prins buchetul! Nu m-a cerut nimeni, dar ma marit!”, a declarat Andreea Mantea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu